Beşiktaş, Sergen Yalçın İle Yollarını Ayırdığını Resmen Açıkladı!

Beşiktaş resmi internet sitesi üzerinden yapılan açıklamayla birlikte Teknik Direktör Sergen Yalçın ile yolların ayrıldığı resmen açıklandı.

09.12.2021-13:34 - (Son Güncelleme: 09.12.2021-13:34)

Spor Toto Süper Lig'de haftalardır üzerinden kötü bulutlar dağılmayan Beşiktaş'ta beklenen son gerçekleşti. Haftalardır alınan kötü sonuçların ardından siyah beyazlılarda tarihin en kötü serilerinden birine imza atılmıştı. 

BEŞİKTAŞ'TA SERGEN YALÇIN DÖNEMİ SONA ERDİ

Son olarak Şampiyonlar Ligi'nde alınan farklı Borussia Dortmund mağlubiyetinin ardından süreç Beşiktaş'ın Teknik Direktör Sergen Yalçın ile yolların ayrılmasına neden oldu.

YAPILAN RESMİ AÇIKLAMA...

Beşiktaş'ın resmi internet sitesi üzerinden yapılan açıklamada, Teknik Direktör Sergen Yalçın'ın istifası ile ilgili olarak ;

' 29 Ocak 2020 tarihinden bu güne Profesyonel Futbol Takımımızın teknik direktörlüğü görevini yapan, Sayın Sergen Yalçın ile karşılıklı anlaşarak yollarımızı ayırmış bulunuyoruz. Görev süresince Profesyonel Futbol Takımımızla Süper Lig ve Türkiye Kupası şampiyonlukları yaşayan hocamız Sergen Yalçın‘a çalışmalarından dolayı teşekkür eder, bundan sonraki hayatında başarılar dileriz. Saygılarımızla… ' ifadelerine yer verildi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal