Beşiktaş'ta Sergen Yalçın Dönemi Sona Erdi!

Süper Lig devlerinden Beşiktaş'ta alınan kötü sonuçların ardından takımın teknik direktörü Sergen Yalçın'ın durumu büyük bir merakla bekleniyordu. Sergen Yalçın hakkında kritik karar açıklandı.

09.12.2021-12:05 - (Son Güncelleme: 09.12.2021-16:33) Beşiktaş'ta Sergen Yalçın Dönemi Sona Erdi!

Süper Lig devlerinden Beşiktaş teknik direktörü Sergen Yalçın ile ilgili flaş gelişmeler yaşanıyor. Beşiktaş teknik direktörü Sergen Yalçın ile başkan Ahmet Nur Çebi arasında Ümraniye Nevzat Demir Tesisleri'nde kritik bir görüşme gerçekleşmişti. Yapılan görüşmenin ardından Beşiktaş teknik direktörü Sergen Yalçın ile ilgili kritik karar açıklandı.

TOPLANTIDAN SERGEN YALÇIN'LA DEVAM ETMEME KARARI ALINDI

Ümraniye Nevzat Demir Tesisler'inde Beşiktaş teknik direktörü Sergen Yalçın ile Başkan Ahmet Nur Çebi kritik bir toplantıda bir araya gelmişti. Yapılan görüşmenin ardından net karar belli oldu. Beşiktaş teknik direktörü Sergen Yalçın'la yola devam etmeme kararı alındı. Sergen Yalçın'ın takıma veda etmeye hazırlandığı ve futbolcularla bugün yapılacak olan antrenmanda son kez oyuncularla görüşeceği öğrenildi.

SERGEN YALÇIN'A DORTMUND MAÇI SONRASI BÜYÜK TEPKİ GELDİ

Bu sezon hem Süper Lig'de hem de katıldığı Şampiyonlar Ligi'nde oldukça etkisiz bir performans gösteren siyah beyazlılarda Borussia Dortmund maçı çok büyük tepki çekti. Süper Lig'de Giresunspor'a kaybedilen ağır 4-0'lık mağlubiyet sonrası ligde Kasımpaşa deplasmanından beraberlikle ayrılması ve son olarak Şampiyonlar Ligi'nde Borussia Dortmund'a 5-0 gibi ağır bir yenilgiyle ayrılması çok büyük gündem oldu. Gerek Beşiktaş takımında gerek Beşiktaşlı taraftarlar tarafından takımın teknik direktörü Sergen Yalçın'a yoğun tepkiler geldi. Beşiktaş teknik direktörü Sergen Yalçın'ın takımdaki geleceği yoğun bir şekilde merak konusu haline geldi. Yaşanan gelişme Türk futbolunda gündemi salladı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal