Beşiktaş'ta Asbaşkan Emre Kocadağ'dan Sergen Yalçın Açıklaması!

Beşiktaş Asbaşkanı Emre Kocadağ, Teknik Direktör Sergen Yalçın'ın istifasına ilişkin ses getirecek açıklamalara imza attı.

09.12.2021-14:41 - (Son Güncelleme: 09.12.2021-15:50)

Spor Toto Süper Lig'de ve Şampiyonlar Ligi'nde bu sezon büyük bir hayal kırıklığı yaratan Beşiktaş, özellikle de son dönemde kulüp tarihinin en başarısız serilerinden birine imza atılmıştı.

SERGEN YALÇIN İSTİFASINI SUNDU

Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın, bugün Ümraniye Nevzat Demir Tesisleri'nde yönetim ile bir araya gelerek istifasını sundu.

BEŞİKTAŞ'TA SERGEN YALÇIN'IN İSTİFASI KABUL EDİLDİ

Yönetim ile Sergen Yalçın arasında gerçekleştirilen toplantının ardından karar verildi. Beşiktaş istifayı kabul ederek, karşılıklı olarak anlaşma sağlayıp Teknik Direktör Sergen Yalçın ile yollarını ayırdı.

EMRE KOCADAĞ'TAN SERGEN YALÇIN SÖZLERİ...

Siyah beyazlılarda Asbaşkan Emre Kocadağ, Teknik Direktör Sergen Yalçın ile yaşanan ayrılık hakkında yapmış olduğu açıklamalarında ;

' Ahmet Nur Çebi yönetimi olarak Beşiktaş'ın başına geldik. Çok zor bir süreçti. Toparlanma adına neler yapabiliriz, onu düşündük. Sergen Yalçın doğru bir zamanda, camianın evladı olarak takımın başına geldi. Bu takımdan bir şey olmaz denilen dönemde 2 kupa alarak büyük başarıya imza attık. Hep beraber bu süreçleri yaşadık. Hocamız bu işin önderliğini yaptı. Büyük ümitlerle bu sezona başlandı. O gün itibarıyla iyi bir kadro kurduğumuzu düşünüyorduk. Hedefe yürüyecek ekip olarak yola çıktık. Geldiğimiz noktada beklentilerimizi karşılayan sonuç olmadı. Bir sürü faktör var. Çok ciddi yıpranmalar beraberinde geldi. Ümraniye'de hocamıza destek olmak için ne gerekiyorsa yaptık. 2 hafta önce de görüşme yaptık. Hocamız bugün itibarıyla Beşiktaş camiasına zarar vermek istemediğini bize iletti. Biz de bunu uygun gördük. Beşiktaş camiası için büyük ve efsane bir isim. Bugün itibarıyla kapıdan çıktı. Bizim için büyük kazanım olduğunu düşünüyorum. Sergen Yalçın'a kulübümüzün kapısı asla kapanmamıştır. Helalleşerek ayrıldık. Bundan sonrası ile alakalı değerlendirmemizi yapacağız. Gerekli adımları atacağız. Şu ana kadar B planımız yoktu. Bugün itibariyle çalışmalara başladık. Kısa bir süre içerisinde hocamızı açıklarız. Maddi konuluk bir durum yok. Tazminat maddesi yok. Karşılıklı anlaşarak ayrıldık. Derbi öncesine hocamızı yetiştirmeye çalışacağız. ' ifadelerini kullandı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal