Beşiktaş Sahasında Gençlerbirliği'ni Konuk Ediyor! İşte İlk 11'ler

Beşiktaş Süper Lig'in 17.haftasında sahasında Gençlerbirliği'ni konuk ediyor. Maçın ilk 11'leri belli oldu.

27.12.2019-19:50 - (Son Güncelleme: 27.12.2019-20:07) Beşiktaş Sahasında Gençlerbirliği'ni Konuk Ediyor! İşte İlk 11'ler

Beşiktaş, ilk yarının son maçında Gençlerbirliği ile karşılaşacak. Süper Lig’de son 2 maçında yenilen siyah-beyazlı takımda sakat Burak Yılmaz ve cezalı Lens, bu karşılaşmada forma giyemeyecek. Beşiktaş taraftarının desteği ile rakibini mağlup etmek istiyor. Hamza Hamzaoğlu yönetimindeki Gençlerbirliği ise deplasmanda galibiyet peşinde olacak.

SON 2 MAÇTA MAĞLUP

Beşiktaş, ligdeki son 2 maçta mağlup oldu. Ligin 15. haftasında BtcTurk Yeni Malatyaspor’a 2-0 yenilen siyah-beyazlı ekip, evinde 18 maç sonra mağlubiyet yaşadı. Beşiktaş, 16. haftadaki derbi karşılaşmasında ise Fenerbahçe’ye 3-1 kaybetti.

ÜST ÜSTE 4 YENİLGİ

Siyah-beyazlı ekip, resmi maçlarda üst üste 4 yenilgi almaktan kurtulamadı. Son galibiyetini ligde Kasımpaşa’yı 3-2 yenerek elde eden Beşiktaş, BtcTurk Yeni Malatyaspor ve Fenerbahçe maçlarını mağlubiyetle tamamladı. Siyah-beyazlı ekip, söz konusu dönemde UEFA Avrupa Ligi’nde Wolverhampton’a 4-0 ve Ziraat Türkiye Kupası’nda Anagold 24Erzincanspor’a 2-0 yenildi.

5 MAÇTA GOL YEDİ

Beşiktaş, son 5 resmi maçta kalesini gole kapatamadı. Söz konusu 5 maçta Süper Lig’de Kasımpaşa ve BtcTurk Yeni Malatyaspor’dan ikişer, Fenerbahçe’den 3 gol yiyen siyah-beyazlı ekip, UEFA Avrupa Ligi’nde Wolverhampton’ın 4 golüne engel olamadı. Beşiktaş, ayrıca Ziraat Türkiye Kupası’nda Anagold 24Erzincanspor maçında ise 2 gol yedi.

BEŞİKTAŞ-GENÇLERBİRLİĞİ İLK 11'LER

Beşiktaş: Karius, Gökhan, Vida, Ruiz, Caner, Atiba, Elneny, N'Koudou, Diaby, Ljajic, Umut

Gençlerbirliği: Ertaç, Erdem, Bjarsmyr, Toure, Polomat, Yasin, Sessegnon, Nadir, Ayite, Candeias, Sefa

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal