Başbakan Yıldırım'dan İzmir'de Önemli Mesajlar

Başbakan Binali Yıldırım, İzmir’de yaptığı konuşmasında Kandil operasyonuna ilişkin önemli ifadeler kullandı.

20.06.2018-13:43 - (Son Güncelleme: 20.06.2018-13:45)

Başbakan Binali Yıldırım, AK Parti Bornova İlçe Başkanlığına ziyaret gerçekleştirerek, parti otobüsünden halka seslendi.

İktidarda oldukları 16 yıl boyunca Türkiye’yi kalkındırmak, geliştirmek ve Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün işaret ettiği muasır medeniyetler seviyesine çıkarmak için mücadele verdiklerini ifade eden Başbakan Yıldırım, darbeler, kumpaslar, terör, FETÖ, PKK ile mücadele ederek bugünlere geldiklerini belirtti.

Başbakan Binali Yıldırım, açıklamalarına şu şekilde devam etti:

"Hemen ikinci ayımızda 15 Temmuz darbe girişimiyle karşı karşıya kaldık ancak İzmir, Türkiye o gün ayaktaydı, o gece ayaktaydı. Ay yıldızlı bayrağı indirtmediniz, ezanları dindirtmediniz, alçaklara hak ettiği dersi verdiniz. Allah sizden razı olsun’’ diyen Başbakan Yıldırım ‘’Hemen sonra Fırat Kalkanı ile terörü Suriye'de kaçtıkları yerde yok ettik. Afrin Harekatı'yla ay yıldızlı bayrağımızı da oraya diktik. Teröristleri oradan da kazıyıp attık. Şimdi sıra Kandil'de, orayı da başlarına yıkacağız, buna ahdettik, bu alçaklara hayat hakkı tanımayacağız. O alçaklar proje terör örgütüdür. Onların Kürtler diye bir derdi yok. Bu terör, Kürtlerin de Türklerin de bu milletin de başının belasıdır. Bu terörü yok etmek de bizim boynumuzun borcudur" ifadelerine yer verdi.

 Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal