Katilimi Tanıyorum Yazan Genç Paylaşımın Ardından Öldürüldü

Gaziantep'in Nizip ilçesinde bir genç "Katilimi tanıyorum" paylaşımının 3 hafta sonrasında öldürüldü. Ölen gencin bayramın birinci günü cezaevinden çıktığı belirlendi.

20.06.2018-13:30 - (Son Güncelleme: 20.06.2018-13:17) Katilimi Tanıyorum Yazan Genç Paylaşımın Ardından Öldürüldü

Gaziantep'e bağlı Nizip ilçesinde bir genç sosyal medya sitesinden "Katilimi tanıyorum" yazısını paylaşmasının 3 hafta ardından Fırat Nehri kenarında ölü olarak bulundu.

PAYLAŞIMI DİKKAT ÇEKTİ

Gaziantep'in Nizip ilçesinde av tüfeği ile açılan ateş neticesinde öldürüldüğü tespit edilen gencin sosyal medya hesabından 3 hafta önce paylaştığı tel örgüler önünde çekilmiş fotoğraf ve "katilimi tanıyorum" yazısı dikkat çekti.

AV TÜFEĞİ İLE ÖLDÜRÜLDÜĞÜ TESPİT EDİLDİ

Gaziantep'in Nizip ilçesi Keklik Mahallesi Fırat Nehri civarında piknik yapan insanlar, hareketsiz yatan bir genci görünce sağlık ve jandarma birimlerine ihbar etti. Birimler, şahsın av tüfeği ile açılan ateş neticesinde öldürüldüğünü tespit ederken gencin 25 yaşındaki Mehmet Salih P. olduğunu belirlendi.

CEZAEVİNDEN YENİ ÇIKMIŞ

Ölen gencin Bayramın birinci günü cezaevinden çıktığı iddia edildi. Jandarma birimlerinin olay yerindeki incelemelerinin sonrasında gencin cenazesi otopsi yapılmak için Gaziantep Adli Tıp Kurumuna sevk edildi. Ardından gencin cenazesi morgdan götürülerek, toprağa verilmek üzere Nizip ilçesine sevk edildi.

"KATİLİMİ TANIYORUM PAYLAŞIMI"

Gencin, sosyal medya sitesinden 26 Mayıs'ta gerçekleştirdiği paylaşımda ise tel örgüler önünde çekildiği fotoğraf ve "katilimi tanıyorum" yazısı dikkat çekti. Mehmet Salih P'nin paylaşımında, "Ben En azından Katilimi Tanıyorum. Ancak sen bir gün sevilmediğin bir kalpte kim vurduya Gideceksin..!" sözleri yer aldı.

Olayla alakalı soruşturma sürüyor.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal