Barbaroslar Akdeniz’in Kılıcı İsabel öldü mü, diziden ayrılacak mı? Pelin Akil Barbaroslar dizisinden ayrılıyor mu?

16 Eylül 2021 tarihinde TRT 1 ekranlarında seyirciyle buluşan Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı dizisi reytinglerde güzel yerlerde bulunmakta.Her hafta dizide merak edilen olaylar yer almaktadır.Bu haftada herkesin merak ettiği bir diğer konu,İsabel'in ölüp ölmediği. Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı dizisindeki İsabel öldü mü? Pelin Akil diziden ayrılacak mı? gelin birlikte sayfamızdan okuyalım.

08.04.2022-03:04 - (Son Güncelleme: 09.04.2022-16:39) Barbaroslar Akdeniz’in Kılıcı İsabel öldü mü, diziden ayrılacak mı? Pelin Akil Barbaroslar dizisinden ayrılıyor mu?

TRT 1 ekranlarında yer alan dizi güzel izleyici kitlesine sahip olmuştur. Yeni bölümleri merakla beklenirken diziyi sevenleri üzücü bir haber beklemektedir. 

Güzel oyuncu diziden ayrılacak mı?

Pelin Akil diziden ayrılıyor mu?

Evet herkesin yeni bölüm başlamasını merakla beklediği, Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı dizisinde Pelin Akil'in canlandırdığı İsabel karakteri diziye veda ediyor. İsabel 5 mayıs 2022 tarihinde yayınlanacak olan, 30.bölümde çok feci şekilde can vererek diziden ayrılacak.

Dizide İsabel kardeşi Martin'i bulabilmek adına Oruç'a yaklaşmıştı. İsabel kısa sürede Martin'i bulmuştu ama kardeşi hain çıktığını görünce Oruç ve adamları tarafından canına son verilmişti. İsabel Oruç'u sevdiği için ondan vazgeçememişti ve evlilik adımlarını atmışlardı.Daha önce Despina ile evli olan Oruç karısı öldükten sonra İsabel ile yollarını birleştirmeye karar vermişlerdi.Bir türlü evlenemeyen Oruç ve İsabel birbirlerine kavuşamadan 30.bölümde şehit olarak hayatı son bulacak ve diziden tamamen ayrılmış olacak. Pelin Akil'de resmi olarak 30.bölümden sonra Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı'dır dizisine veda etmiş olacak.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal