Az Riskli Kredi Notuna Kredi Veren Bankalar

Çoğu kişi az riskli kredi notu olduğundan kredi başvuru yapmıyor. Oysa bazı bankalar az riskli kredi notuna sahip kişilere kredi imkanı sağlıyor. Peki bu bankalar hangileri ve bankaların şartları neler? İşte tüm detaylar…

08.06.2020-16:34 - (Son Güncelleme: 08.06.2020-16:21) Az Riskli Kredi Notuna Kredi Veren Bankalar

Bankaların kredi verirken aradığı şartların başında kredi notu yer alıyor. Eğer kredi notunuz az riskli kredi notunuzu yükseltmek ve kredi kartı temin etmek için teminatlı kredi kartı alabiliyorsunuz.

 Bloke teminatlı kredi kartını almadan önce, belirli bir miktarda parayı bankaya bloke ettirmek gerekir. Bloke teminatlı kredi kartları diğer kredi kartlarının taksitlendirme, puan kazanma özelliklerine de sahip. Normal kredi kartından tek farkı ise asgari ödeme tutarının olmamasıdır.

Kredi notu düşük olan kişilere kredi veren bankaların başında Kuveyt Türk geliyor. Bu özelliğiyle çok tercih edilen banka sizin imdadınıza yetişecek.

Az riskli kredi notuna kart verebilecek bankalar ise; QNB Finansbank, Akbank, Denizbank, Garanti Bankası, Türkiye İş Bankası ve TEB.

Eğer 18 yaşın üstündeyseniz ve bir geliriniz varsa bu bankalardan kredi alabilirsiniz.

Kredi puanı 1 ile 699 arasında olan kişiler bloke teminatlı kredi kartına başvuru yapabilirken 700 puan ve üstünde yer alan kişiler de çalışma durumlarına ve gelir beyanlarına göre kredi kartı sahibi olabilirler.

Peki bloke teminatlı kredi kartına nasıl sahip olunur. Bu sorunun yanıtı çok basit, eğer böyle bir kart almaya karar verdiyseniz şubeye gidiyorsunuz ve bir miktar paranıza bloke koyularak size kartınız teslim ediliyor.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal