Aykut Kocaman'dan Emre Belözoğlu Yorumu

Medipol Başakşehir Teknik Direktörü Aykut Kocaman, Fenerbahçe'de Erol Bulut ile yolların ayrılmasının ardından Sportif Direktör Emre Belözoğlu'nun teknik direktörlüğü getirilmesi hakkında çarpıcı açıklamalarda bulundu.

28.03.2021-15:08 - (Son Güncelleme: 28.03.2021-15:08) Aykut Kocaman'dan Emre Belözoğlu Yorumu

Spor Toto Süper Lig'de bu sezon devre arasının ardından Medipol Başakşehir ile anlaşma sağlayan Fenerbahçe'nin eski Teknik Direktörü Aykut Kocaman için Başakşehir ile işler pek yolunda gitmiyor. 

Geçtiğimiz sezon Spor Toto Süper Lig'de şampiyonluk sevinci yaşan Medipol Başakşehir, bu sezon kümede kalma savaşı veriyor.

Fenerbahçe'de geçtiğimiz günlerde Teknik Direktör Erol Bulut ile yollar ayrıldı. Uzunca bir süredir beklenen bu ayrılığın yaşanmasındaki en önemli etkenlerden biri Fenerbahçe'nin iç sahada oynadığı karşılaşmalar ve derbilerde olumlu sonuçlar alamaması olurken, sezon başında Sportif Direktörlük görevine getirilen Emre Belözoğlu, sezon başından bu yana Teknik Direktör Erol Bulut ile fikir ayrılıkları yaşamıştı. 

Erol Bulut ile karşılıklı olarak anlaşan Fenerbahçe yollarını ayırmasının ardından sezon sonuna kadar takımı Başkan Ali Koç'un talimatıyla Emre Belözoğlu'na emanet edildi. 

Emre Belözoğlu'nun Fenerbahçe'de teknik direktörlük görevine gelmesi ile ilgili konuşan Medipol Başakşehir Teknik Direktörü Aykut Kocaman, eski oyuncusu ile ilgili ;

' Emre Belözoğlu'na Fenerbahçe'de sonsuz başarı diliyorum. Emre ile ilgili tek kaygım kriz anlarındaki yaklaşımı... Emre'nin Fenerbahçe'de oyun kurgusuyla hiçbir sorunu olacağını düşünmüyorum. Bu işin üstatlarından biri olacağını düşünüyorum. Temennim ve beklentim de bu yönde. ' ifadelerini kullandı

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal