Aykut Kocaman'a Avrupa Yolunda

En son Süper Lig kulüplerinden Konyaspor'u çalıştıran, geçen dönemlerde ise uzun seneler Fenerbahçe'de görev yapan Aykut Kocaman'a Belçika temsilcisi Royal Antwerp talip oldu.

15.04.2020-16:35 - (Son Güncelleme: 15.04.2020-16:32) Aykut Kocaman'a Avrupa Yolunda

Türkiye'de Fenerbahçe ve Konyaspor ile başarılı çalışmalara imza atan Aykut Kocaman için ciddi bir transfer iddiası öne sürüldü.

Süper Lig'de sarı- lacivertli kulüpte şampiyonluk gören ve UEFA Avrupa Ligi'nde yarı finale çıkan, Konyaspor'u ligde üçüncü yapıp Avrupa'ya götüren Kocaman'a Belçika'dan transfer teklifi geldi.

Son olarak Konyaspor'a tekrar giden fakat bir önceki dönemde bulduğu başarıların uzağında kalan tecrübeli teknik direktör, görevinden istifa etmişti.

BELÇİKA'DAN ANTWERP PEŞİNDE

Belçika medyasından Voetbal24'te yapılan habere göre, Royal Antwerp 55 yaşındaki teknik adamı kulübün başına getirmeyi planlıyor. Antwerp'in Marc Wilmots ile takip ettiği fakat deneyimli hocanın Fenerbahçe'yi beklemesi üzerine bu transferden vazgeçip Aykut Kocaman'a döndüğü belirtiliyor. Haberin içerisinde şu sıralar bir kulübün başında olmayan Aykut Kocaman'a teklifin gönderildiği fakat başarılı teknik adamın henüz bir cevap vermediği ifade edildi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal