Aşk Tesadüfleri Sever 2 film konusu ve oyuncuları

İlk filmi 2010'da vizyona giren Aşk Tesadüfleri Sever 2 yayınlandığı döneme damga vuran bir film olmuştur. Romantik ve dram sevenlerin ilgiyle izlediği filmin konusu ve oyuncuları merak ediliyor. Peki, Aşk Tesadüfleri Sever 2 konusu nedir, oyuncuları kimlerdir? İşte Aşk Tesadüfleri Sever 2 filmine dair merak edilenler...

26.06.2022-15:39 - (Son Güncelleme: 26.06.2022-15:39) Aşk Tesadüfleri Sever 2 film konusu ve oyuncuları

Aşk Tesadüfleri Sever 2, düşünüldüğü gibi ilk filmin devamı değildir. Film oyuncularından konusuna kadar adeta baştan inşa edilmiştir. Filmde 2 ayrı aşk hikayesi anlatılmaktadır. Aşklardan birisi 1960'larda diğeriyse günümüzde geçmektedir ve 2 aşk arasındaki fark aradan geçen yıllarda saklıdır.

Filmde izleyiciye aşkla alakalı çok farklı mesajlar veriliyor. Hikayesi romantik dram severler için oldukça idealdir. Film, yayınlandığı dönemin en iddialı romantik filmleri arasında yer almıştır.

Yönetmen koltuğunda oturan Ömer Faruk Sorak, filmle alakalı, " Her filmin ilki daha iyi olur derler ama bu defa sanırım ikincisi ilkinden daha iyi olabiliyor" diyerek filmin iddiasını ortaya koymuştu.

 aşk tesadüfleri sever 2 film konusu ve oyuncuları

Aşk Tesadüfleri Sever 2 oyuncuları

Nesrin Cevadzade

Yiğit Kirazcı

Zuhal Olcay

Aytaç Şaşmaz

Elif Doğan

31 Ocak 2020'de vizyona giren film toplam 2 saat 4 dakikadır. İyi seyirler...

Esmagül Koçak
esmagulk@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal