Asgari ücretli çalışan adamın hesabına tam tamına 1 milyon TL yattı! Parayı iade etti

Adana'da asgari ücretle şoförlük mesleği yapan Erdinç Kaya'ya (42) tanımadığı bir banka hesabından 1 milyon TL havale yapılmıştı. Kaya, paranın yanlışlıkla gönderildiğini düşündü ve en yakın banka şubesine gidip, parayı sahibine iade etti.

26.04.2022-11:33 - (Son Güncelleme: 26.04.2022-12:01) Asgari ücretli çalışan adamın hesabına tam tamına 1 milyon TL yattı! Parayı iade etti

Adana'da asgari ücretle şoförlük yaparak hayatını geçindiren Erdinç Kaya'ya (42) bilmediği bir banka hesabından 1 milyon TL havale yapılmıştı. Kaya, paranın hesabına yanlışlıkla gönderildiğini düşündüğü için hemen banka şubesine gidip, parayı sahibine geri verdi. 

Para yanlışlıkla gönderildi

Yüreğir ilçesinde olan bir gıda firmasında şoförlük yapan evli ve 1 çocuk babası Erdinç Kaya, 18 Nisan'da cep telefonuna aniden gelen bildirimle şaşkına döndü. Kaya, telefonuna gelen mesajda banka hesabına 1 milyon TL havale yapıldığını gördü ve paranın hesabına yanlışlıkla gönderildiğini düşündü. Bunun üzerine Erdinç Kaya, hemen bankaya gitti. Kaya, banka çalışanına durumu izah edip, parayı kendisine gelen hesaba iade etti. 

Bu durum beni rahatsız etti

Bu zamana kadar harama el uzatmadığını, çalışarak kazandığı parayı harcadığını özellikle vurgulayan Erdinç Kaya, bildirimi gördüğü an ilk önce ister istemez mutlu olduğunu, ardından rahatsızlık hissettiğini belirtti. Kaya, ''Allah korkusu olan insanlarız. Hak edilmeye bir paraydı bu yüzden beni rahatsız etti. Banka şubesine gittiğimde 'Banka bu hatayı yapmış olsaydı bloke koyabiliriz ama şahıstan şahsa olduğu için ilk etapta bloke koyamadık, geldiğiniz için teşekkür ederiz' dediler. Ancak paranın sahibi benimle irtibata girmedi. Zaten beklenti içerisine girerek gitmemiştim ama bir teşekkür bekledim onu da görmedim, canları sağ olsun'' diye söyledi.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal