2022 Ramazan Bayramı'nda toplu taşıma ücretsiz mi? Bayramda otobüs, metrobüs, Marmaray bedava mı?

Gelecek hafta başlayacak olan Ramazan Bayramı konusundaki araştırmalar gün geçtikçe artıyor. Peki 2022 Ramazan Bayramı'nda toplu taşıma ücretsiz mi? Bayramda otobüs, metrobüs, Marmaray bedava mı? Konu hakkında merak edilenler haberimizde...

26.04.2022-11:58 - (Son Güncelleme: 26.04.2022-11:58) 2022 Ramazan Bayramı'nda toplu taşıma ücretsiz mi? Bayramda otobüs, metrobüs, Marmaray bedava mı?

Yaklaşık 1 aydır devam eden Ramazan ayının sona ermesine artık bir kaç gün kaldı. Ramazan ayının sona ermesiyle beraber Ramazan Bayramı gerçekleşecek. Haftaya gerçekleşecek olan Ramazan Bayramı’nda metrobüs, otobüs, Marmaray gibi toplu taşıma araçlarının ücretsiz olup olmayacağı sorusu vatandaşların gündemlerinin en üst basamaklarında yer alıyor. Peki 2022 Ramazan Bayramı'nda toplu taşıma ücretsiz mi? Bayramda otobüs, metrobüs, Marmaray bedava mı?

2022 Ramazan Bayramı'nda toplu taşıma ücretsiz mi?

toplu taşıma ücretsiz mi

Bayramda otobüs, metrobüs, Marmaray bedava mı? sorusu her bayramda olduğu gibi 2022 yılının Ramazan Bayramı’nda da gündemin üst sıralarında yer alıyor. Konu hakkında ise bir son dakika gelişmesi yaşandı. Buna göre Ramazan Bayramı'nda otoyol, köprü ve toplu taşıma araçlarının ücretsiz olmasına ilişkin karar, Resmi Gazete'de yayımlandı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın imzası sonrası yayınlanan karara göre Ramazan Bayramı tatilinden dolayı 30 Nisan 2022 saat 00.00 ile 5 Mayıs 2022 saat 07.00 saatleri arasında Karayolları Genel Müdürlüğü sorumluluğundaki otoyollar, 15 Temmuz Şehitler Köprüsü, Fatih Sultan Mehmet Köprüsü, Başkentray, Marmaray, İZBAN seferleri ve belediyelerin sorumluluğundaki toplu taşıma araçları ücretsiz olarak vatandaşa hizmet verecek. 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal