ASELSAN'da Flaş Gelişme! İmzalar Atıldı

Ülkenin en büyük savunma elektroniği kuruluşu olan ASELSAN, gelişmiş teknoloji tıbbi cihazlar yapmak için İstanbul Aydın Üniversitesi Biocube ile işbirliği protokolünde önemli anlaşmalara imza attı.

09.10.2018-11:02 - (Son Güncelleme: 09.10.2018-10:55) ASELSAN'da Flaş Gelişme! İmzalar Atıldı

Ülkenin en büyük savunma elektroniği kuruluşu olan ASELSAN, gelişmiş teknoloji tıbbi cihazlar yapmak için İstanbul Aydın Üniversitesi Biocube ile işbirliği protokolünde önemli anlaşmalara imza attı.

YERLİ VE MİLLİ ÜRÜNLER

İAÜ, Teknoloji Transfer ve Proje Yönetim Ofisi aracılığı ile sağlık sektöründe yerli ve milli ürünlerin Türkiye'ye  kazandırılmasını amaçlıyor. Bu nedenle, Nisan 2018 tarihinde Biocube İstanbul Sağlık İnovasyonu ve Girişimcilik Merkezini meydana getirdi. Bu şekilde Türkiye'nin stratejik gereksinimi olan sağlık teknolojileri sektöründe tarafların bilgi, deneyim ve uzmanlıklarından faydalanılması ve çalışmaların beraberce yapılması planlanıyor.

İAÜ'DEN, ASELSAN’A DESTEK

ASELSAN, sağlık teknolojileri sektöründe ihtiyaçları ve isteklerini İAÜ BioCube sunacak, İAÜ BioCube ulusal ve uluslararası proje, inovasyon ve iş fikirleri çağrılarını bir araya getirerek, fikirlerin ilerletilmesi, geliştirilmesive faliyete geçirilmesi aşamasında ASELSAN’a akademik destekte bulunacak.

Son Dakika Teknoloji Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal