Antalya’da Bıçaklı Kavga Meydana Geldi: 1 Ölü

Antalya’da akılalmaz bir kavga meydana geldi. Trafik ışıklarında çıkan bıçaklı kavgada 1 şahıs yaşamını yitirdi 3 kişi de yaralandı. Olayla ilgili 15 zanlı gözaltına alındı.

25.05.2021-15:49 - (Son Güncelleme: 25.05.2021-15:49) Antalya’da Bıçaklı Kavga Meydana Geldi: 1 Ölü

Kavga, geçtiğimiz gün akşam saatlerinde Antalya’nın Dinek Mahallesi Emniyet Kavşağı’nda gerçekleşti. Konaklı Mahallesi’nde butik işletmeciliği yapan 28 yaşındaki Nihat Yiğitbay, 34 yaşındaki İbrahim Ali Yiğitbay ve Hasan Yiğitbay işyerini kapatıp eve gitmek için yola koyuldu.

İlçe merkezindeki evlerine seyir halinde olan Hasan Yiğitbay kullandığı 07 HYB 63 plakalı hafif ticari araçla trafik ışıklarına vardığı esnada nedeni henüz bilinmeyen bir durumdan bir grup motosikletliyle tartışma yaşamaya başladı. Tartışmanın kısa sürede kavgaya dönmesinin ardından meydana gelen arbedede İbrahim Ali Yiğitbay, Nihat Yiğit ve ismi henüz bilinmeyen 2 kişi aldığı bıçak darbesinden dolayı yaralandı. 

1 KİŞİ HAYATINI KAYBETTİ 

Gelen ihbarlar üzerine kavganın olduğu yere çok sayıda polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri yaralıları ambulansla ilçedeki özel bir hastaneye getirildi. Vücudunun belli yerlerinden bıçak darbesi alan İbrahim Ali Yiğitbay, doktorların tüm çabalarına rağmen hayatını kaybetti. 

15 ŞÜPHELİ GÖZALTINDA 

Kavgada yaralanan diğer 3 yaralının ise hayati tehlikesinin olmadığı bildirildi. Olayla ilgili polis ekipleri tarafından soruşturma başlatıldı. Ekipler olaydan sonra kaçan 15 şüpheliyi gözaltına aldı. Gözaltına alınan şüphelilerin emniyetteki işlemlerinin sürdüğü öğrenilirken, Yiğitbay’ı bıçaklayarak ölümüne sebep olan kişinin ise henüz alacağı karar belli olmadı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal