Annesi Tarafından Boğazları Kesilen Çocukların Son Sözleri Yürek Dağladı!

Adana'da 3 çocuğunu boğazını kesip öldürdükten sonra intihara kalkışan annenin ifadesi ortaya çıktı. Çocuklar cani annenin elindeki bıçağı görünce, "Anne bıçağı ne yapacaksın" diye sormuşlar.

01.11.2018-11:40 - (Son Güncelleme: 01.11.2018-11:33) Annesi Tarafından Boğazları Kesilen Çocukların Son Sözleri Yürek Dağladı!

Adana'da 1'i kız 3 çocuğunun boğazını bıçakla keserek öldürdükten sonra intihara kalkışan anne Selma Cice'nin, "Kocamın bana yaptıklarının acısını almak için çocuklarımı öldürmeye sonrasında da intihar etmeye karar verdim" dediği meydana çıktı.

"ÇOCUKLARIM REZİL OLMASIN DİYE ONLARI KESTİM"

Olay, 21 Ekim'de Yüreğir'e bağlı Geçitli Cumhuriyet Mahallesi'nde oldu. Öne sürülene göre, 26 yaşındaki Selma Cice, sabah eşi tarlaya gidince pencereleri kapayıp bütün kapıları kilitleyerek evin koridorunda 6 yaşındaki oğlu Mahmut, 9 yaşındaki kızı Semanur ve 11 yaşındaki Mehmet Emin'i canice öldürmesinin ardından bileklerini keserek intihara kalkıştı. Baba Cabbar Cice, mutfak penceresinden içeri girdiği zaman korkunç manzarayla karşılaştı. Anne Cice, Adana Şehir Hastanesi'ne sevk edilirken çocuklar otopsinin sonrasında toprağa verildi. 1 gün yoğun bakımda kalıp servise alınan kadın ilk ifadesinde "İntihar edecektim çocuklarım da benim gibi rezil olmasın diye onları kestim" dedi.

NÖBETÇİ MAHKEMECE TUTUKLANDI

Hastanedeki tedavisinin sona ermesinin sonrasında jandarma tarafından ifadesi alınarak adliyeye gönderilen kadın nöbetçi mahkeme tarafından tutuklandı.

"ÇOCUKLARIN SON SÖZÜ 'ANNE BIÇAĞI NE YAPACAKSIN' OLDU"

Genç kadın ifadesinde daha sonra şunları ifade etti: "Kapıları kilitledim. Çocuklarım o sırada uyuyordu. Önce onları kaldırdım. Daha sonra gittim mutfaktan bıçak aldım. Çocuklar bıçağı fark edince 'anne bıçağı ne yapacaksın' diye sordu. Ben de 'Sizi bir yere götüreceğim. Ardından ben de geleceğim' dedim. Ondan sonra çocukları koridora çıkardım ve tek tek onları kestim. Çocuklarımın üstünü örttükten sonra bileklerimi kestim. Ölmeyi bekledim. Bir anlık öfkeyle oldu çok pişmanım."

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal