AK Parti'den Melih Gökçek'in Adaylığı ile Alakalı Açıklama

AK Parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki, Melih Gökçek'in AK Parti ve MHP'nin Ankara'daki ortak adayı olacağı söylentileri için "Kapıyı ne açabilirim ne kapatabilirim" dedi.

01.11.2018-11:29 - (Son Güncelleme: 01.11.2018-11:58)

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki, CNNTÜRK'te gündem ile alakalı açıklamalar yaptı. Özhaseki, Melih Gökçek'in AK Parti ve MHP'nin Ankara'daki ortak adayı olacağı söylentileri için "Kapıyı ne açabilirim ne kapatabilirim" dedi.

Özhaseki konuşmasında şunları ifade etti:

AK PARTİ- MHP İTTİFAKI

İttifak için kanuni zemin kurulamadı. Keşke 1 sene önce bu iş görüşülesydi ve lazım olan çalışmalar yapılabilseydi. Aramızda bu halin hüznü var. Yerel seçimde ittifak olmasa dahi ipler bütünüyle kopmuş değil.

MELİH GÖKÇEK AÇIKLAMASI

Melih Bey, benim devamlı konuştuğum ve senelerce partimizde vazife yapmış bir kişi. MHP'den adaylığı hususunda gönlünden ne geçer bilemem. Kendisiyle gerçekleştirdiğim görüşmede bana 'Ben AK Partiliyim" dedi.

ANKET ÇALIŞMALARI

Hangi büyükşehirde hangi adayın ne kadar oy toplayacağı ile alakalı anket çalışmaları devamlı oluyor. Ancak bu anket sonuçları arkadaşlarımız içinde beklenti yada kırgınlığa sebep olabileceği için konuşulmuyor. Teşkilatlarımız da devamlı vatandaşla görüşerek adaylık hususunda çalışmalar gerçekleştiriliyor.

ANKARA ADAYLIĞI

Benimle alakalı da Ankara adaylığı ile alakalı söylentiler var. Bununla alakalı bir şey söylemem doğru değil. Partimiz lazım olan çalışmaları ve değerlendirmeleri gerçekleştirdikten sonra hangi arkadaşımızın aday olacağını ifade edecektir. Tahminime göre de hiçbir arkadaşımız böyle bir vazifeyi almaktan çekinmeyecektir.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal