Anadolu Efes, Turkish Airlines Euroleague'de Sinan Erdem Spor Salonu'nda Bayern Münih'i konuk ediyor!

Turkish Airlines Euroleague'de temsilcimiz Anadolu Efes, bugün oynanacak olan 19. hafta erteleme karşılaşmasında Almanya ekibi Bayern Münih'i konuk edecek. Temsilcimiz erteleme karşılaşmasında sahadan galibiyetle ayrılmak istiyor.

06.04.2022-12:20 - (Son Güncelleme: 06.04.2022-12:20) Anadolu Efes, Turkish Airlines Euroleague'de Sinan Erdem Spor Salonu'nda Bayern Münih'i konuk ediyor!

Sinan Erdem Spor Salonu'nda bugün saat 20:30'da oynanacak olan heyecan dolu karşılaşmada beIN Sports 3 ekranlarından basketbolseverlerle buluşacak. Temsilcimiz Anadolu Efes'in Bayern Münih'i konuk edeceği karşılaşmaya taraftarlar yoğun bir ilgi gösteriyor. Mücadelenin biletleri maçın günler öncesinden tükendi.

Temsilcimiz play-off'u garantilemişti

Anadolu Efes, Turkish Airlines Euroleague'de geçtiğimiz hafta da bir Alman ekibi ile karşı karşıya gelmişti. Alba Berlin ile karşılaşan temsilcimiz sahadan galip ayrılmayı başararak play-off'a yükselmeyi garantilemişti.

Anadolu Efes galibiyet serisi ile Avrupa'da dikkat çekiyor

Avrupa arenasında 760. maçına çıkacak olan Anadolu Efes, bugüne kadar Avrupa kupalarında oynadığı 759 karşılaşmada 432 galibiyet ve 327 yenilgi (galibiyet yüzdesi: % 56,9) aldı. 2001-2002 sezonundan itibaren katıldığı Turkish Airlines Euroleague’de ise 512. maçına çıkacak olan Anadolu Efes, bu kupada bugüne kadar oynadığı 511 karşılaşmada 275 galibiyet ve 236 yenilgi (galibiyet yüzdesi: % 53,8) elde etti.


Sezonun ilk yarısında oynanan maçı Almanlar kazanmıştı

Temsilcimiz Anadolu Efes ile Bayern Münih Avrupa kupalarında bugüne kadar yedi kez karşılaşırken,Turkish Airlines Euroleague’de iki takım arasında oynanan yedi karşılaşmada takımımız dört galibiyet ve üç mağlubiyet elde etti. Turkish Airlines Euroleague'de sezonun ilk yarısında Almanya'da oynanan karşılaşmada Anadolu Efes, Bayern Münih'e karşı sahadan 83-71'lik mağlubiyetle ayrılmıştı.

Öne çıkan istatistikler

Euroleague’in 33. haftasında Anadolu Efes, Almanya’nın Alba Berlin takımını Sinan Erdem Spor Salonu’nda 87-77 mağlup etmiş, Bayern Münih ise 26. hafta erteleme maçında Fenerbahçe Beko’ya İstanbul’da 81-76 yenilmişti. Euroleague’de 33. haftanın ardından Anadolu Efes 15 galibiyet ve 11 mağlubiyet ile beşinci, Bayern Münih ise 13 galibiyet ve 13 mağlubiyet ile sekizinci sırada yer alıyor.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal