30.06.2020-13:34 (Son Güncelleme:30.06.2020-13:21)

Yazlık Elbise Modelleri

Yaz günlerini rahat geçirmek isteyen kadınların elbise seçimleri bu yaz değişiyor. Geçtiğimiz sezondan çok farklı tasarımların ön plana çıktığı yeni sezonda seçim yapmanız zor olabilir.

Yaz günlerini rahat geçirmek isteyen kadınların elbise seçimleri bu yaz değişiyor. Geçtiğimiz sezondan çok farklı tasarımların ön plana çıktığı yeni sezonda seçim yapmanız zor olabilir. Yazlık elbise modelleri arasından yapacağınız doğru seçimlerle vücudunuzu orantılı gösterebilir ve sezonun trendlerini yansıtan bir stile sahip olabilirsiniz. İşte yazlık elbise kullanımı hakkında tüm detaylar…

Yazlık Elbise Trendi Nasıl?

Geçtiğimiz yaz karşımıza çıkan yazlık elbiseler dökümlü ve düz modellerdi. Düşük yakanın ağırlıklı kullanıldığı bu modeller popülerliğini yitiriyor. Bu sezon elbise modelleri yuvarlak ve kayık yakalarla tasarlanmış. V yaka ise neredeyse hiç kullanılmıyor. Elbise renkleri mavi, sarı, bej, pembe gibi canlı renkler olarak karşımıza çıkıyor.
Bu yazın en trend elbiseleri drapeli mini elbiseler. Dökümlü ve salaş elbiseler yerini vücudu saran elbiselere bırakıyor. Bu yaz modern görünmek için vücudu saran elbiseler seçmelisiniz. Genellikle desenli tasarlanan elbiseler arasında volanlı ve fırfırlı modellerde revaçta.

Yazlık Elbiselerle Hangi Ayakkabılar Tercih Edilmeli?

Bu sezon yazlık elbise modelleri hareketli tasarımlara sahip olduğu için ayakkabı seçimini doğru yapmanız oldukça önemli. Yazlık elbiseler altında spor ayakkabı kullanmak günlük hayatta rahatlık sağlıyor olabilir. Ancak bu yaz kullanmanız gereken modeller şık ve zarif ayakkabılar olmalı. Elbiselerin göz alıcı tasarımlarını sönük bırakmayacak topuklu ayakkabılar kullanmalısınız.
Kısa topuklu ve bilekten bağcıklı ayakkabı modelleri bu elbiseleri tamamlayacak en güzel parçalar. Ayakkabı renginde ise beyaz modası devam ediyor. Açık tonlarla tasarlanan yeni sezon ayakkabıları tüm yazlık elbiselerle kullanabilirsiniz. Eğer ince topuk kullanmak istemiyorsanız hasır topuklu ve bağcıklı ayakkabı modelleri tam size göre.

Drapeli Yazlık Elbiseleri Hangi Kadınlar Giymeli?

Drapeli elbiseler bedeninizi olduğundan kalın gösteren modeller olduğu için kilolu kadınların tercih etmemesi gerekiyor. Kısa boylu kadınlar da drapeli modellerle daha kısa görünebileceği için bu sezonunda modelleri arasından düz kesimli elbiseleri tercih etmelisiniz. Drapeli elbiseler zayıf kadınların tercih edebilecekleri modeller arasında yerini alıyor.
Normalden daha zayıfsanız yoğun drapeli ve kalın kumaşlı elbiseleri seçerek vücudunuzu orantılı gösterebilirsiniz. Zayıf kadınlar ise seçim yaparken hiç düşünmeden drapeli modelleri tercih edebilir. Yeni sezonda kullanılan hafif drape detayları ve fırfır detayları her kadını olduğundan daha kalın gösterebilir. Bu nedenle seçim yaparken kilonuza uygun modelleri tercih etmelisiniz.

Fırfırlı Elbiseler Kilolu Gösterir Mi?

Yeni sezonun yazlık elbise trendleri fırfırlı etekler. Her yerde karşınıza çıkacak bu modelleri nasıl seçeceğinizi bilmiyor olabilirsiniz. Geçtiğimiz yıllarda çok az kullanılan fırfır detayları bu sezon oldukça ön plana çıkıyor. Fırfırlı elbise modelleri arasından en uygun modeli seçerek olduğunuzdan daha zayıf bile görünebilirsiniz.

Eğer kilolu görünmek istemiyorsanız bu elbise modellerini seçerken dökümlü eteklerden uzak durmalısınız. Renk seçimlerini koyu renklerden yana yapmalı ve deseni az olan elbiseler satın almalısınız. Yazlık elbise modelleri mini ve boylarla tasarlanmış. Elbise boyunu midi seçerek istediğiniz görünüme kavuşabilirsiniz.

DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr