17.11.2018-14:09 (Son Güncelleme:17.11.2018-14:10)

UEFA Uluslar Ligi'nde Son Randevu İsveç'le!

A Milli Futbol Takımımız, UEFA Uluslar B Ligi 2. Grup 5. haftasındaki son maçında bu akşam İsveç’i konuk ediyor.

UEFA Uluslar B Ligi 2. Grup’ta mücadele eden A Milli Futbol Takımımız, gruptaki son maçında bu akşam Konya’da İsveç ile kozlarını paylaşacak.

Bugüne kadar Konya'da oynadığı karşılaşmalarda mağlubiyet yaşamayan milliler, rakibini yenerek grubu ikinci sırada bitirmek istiyor. Ay yıldızlı ekibin Konya Büyükşehir Belediye Stadı'nda oynayacağı bu karşılaşma saat 20.00’de başlayacak ve TRT1'den canlı yayımlanacak.

Karşılaşmayı Romanya Futbol Federasyonu hakemlerinden Istvan Kovacs yönetecek.

Türkiye ve İsveç’in Grup Performansı

Milliler, grupta oynadığı 3 karşılaşmada 1 galibiyet ve 2 yenilgi aldı. Bu karşılaşmalarda 4 kez fileleri havalandıran ay yıldızlılar, kalesinde ise 6 gol gördü. İlk maçında Rusya’yı ağırlayan milliler, karşılaşmadan 2-1 yenik ayrıldı. İkinci mücadelesinde deplasmanda karşılaştığı İsveç’i 3-2 mağlup eden ay yıldızlı ekip, üçüncü müsabakasında konuk olduğu Rusya’ya 2-0 yenildi.

İsveç ise oynadığı 2 mücadelede henüz galibiyetle tanışamadı. Grupta 1 beraberlik ve 1 yenilgiyle son sırada bulunan İsveç, evinde oynadığı müsabakada Türkiye'ye 3-2 yenilmiş ve ikinci karşılaşmasında Rusya ile deplasmanda 0-0 berabere kalmıştı.

Muhtemel 11’ler

Türkiye: Sinan, Zeki, Çağlar, Serdar Aziz, Hasan Ali, Cengiz, Okay, Mahmut, Hakan Çalhanoğlu, Yunus Mallı, Cenk Tosun.

İsveç: Olsen, Lustig, Granqvist, Lindelöf, Olsson, Guidetti, Claesson, Berg, Ekdal, Thelin, Larsson.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr