13.02.2020-11:52 (Son Güncelleme:13.02.2020-11:47)

Sergen Yalçın: 4, Okan Buruk: 0

Başakşehir Teknik Direktörü Okan Buruk ve Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın, bu zamana kadar değişik takımlar ile 6 kez karşı karşıya geldi.

M. Başakşehir Süper Lig'in 22. haftasında yarın saat 20.00’de sahasında Beşiktaş ile karşılaşacak. Turuncu-lacivertli takım, galip gelerek hem geçtiğimiz hafta Sivas deplasmanında kaybettiği 2 puanı telafi etmek hem de zirve ile arasını açmak istemezken, siyah-beyazlılar ise son haftalarda yakaladığı yükselişi Fatih Terim Stadı’nda kazanacağı galibiyet ile taçlandırmayı hedefliyor.

Bu zorlu karşılaşma öncesinde iki takımın teknik direktörler için de büyük önem fark ediyor. Başakşehir Teknik Direktörü Okan Buruk ve Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın, bu zamana kadar değişik takımlar ile 6 kez karşı karşıya geldi. Söz konusu mücadelelerde Sergen Yalçın, Malatyaspor, Alanyaspor, Sivasspor ve Gaziantepspor’un başında, Buruk da Başakşehir, Rizespor, Elazığspor, ile Sergen Yalçın gibi Gaziantepspor’da görev almıştı.

Bu maçlarda 47 yaşındaki Yalçın 4 kez kazanan taraf oldu. 2 karşılaşmada beraberlik ile sonuçlandı. Okan Buruk ise Sergen Yalçın’a karşı hiç kazanan taraf olmadı.

İki hoca, en son ligin ilk devresinde Yeni Malatyaspor - Başakşehir karşılaşmasında karşı karşıya geldiler ve kazanan 3-0’lık skor ile Sergen Yalçın’ın başında yer aldığı Malatya ekibi olmuştu.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağıya kaydırın.

DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr