30.04.2024-12:49 (Son Güncelleme:30.04.2024-12:49)

1 Mayıs’ta otobüsler ücretsiz mi? 1 Mayıs 2024 Marmaray, Başkentray, İZBAN bedava olacak mı?

1 Mayıs Emek ve Dayanışma günü dolayısıyla otobüs ve metronun bedava olup olmayacağı merak konusu oldu. Vatandaşlar yarın Marmaray, Başkentray ve İZBAN gibi yoğun olarak kullanılan toplu taşıma araçlarının bedava olup olmadığını öğrenmek üzere internetten araştırmalara başladı. Peki 1 Mayıs’ta otobüsler ücretsiz mi? 1 Mayıs 2024 Marmaray, Başkentray, İZBAN bedava olacak mı? İşte detaylar…

Yarın kutlanacak olan 1 Mayıs Emek ve Dayanışma dolayısıyla birçok kamu kurum ve kuruluşunun kapalı olacak olması sebebiyle toplu taşımanın ücretsiz olup olmayacağı gündemde yer alan konulardan birisi olarak öne çıkıyor. Vatandaşlar yarın İstanbul, Ankara ve İzmir başta olmak üzere 81 ilde toplu taşımanın bedava olup olmayacağını öğrenmek üzere arama motorlarına yönelerek sorgulamalara başladı. Peki 1 Mayıs’ta otobüsler ücretsiz mi? 1 Mayıs 2024 Marmaray, Başkentray, İZBAN bedava olacak mı?

1 Mayıs 2024 Marmaray, Başkentray, İZBAN bedava olacak mı?

1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü ile 19 Mayıs Atatürk'ü Anma ve Gençlik ve Spor Bayramı'nda Ankara, İzmir ve İstanbul'da raylı sistemler için yeni bir karar alındı.


Resmi Gazete'de yayımlanan bu karara göre, belirtilen tarihlerde Başkentray, Marmaray, İZBAN, Sirkeci-Kazlıçeşme raylı sistem hattı ve Gayrettepe-İstanbul Havalimanı-Arnavutköy metro hattı seferleri ücretsiz olacak.

kursat@haber365.com.tr