09.01.2020-08:40 (Son Güncelleme:09.01.2020-08:35)

Oğuzhan Özyakup Ve Mehmet Ekici

Sezonun ikinci devresi için devre arası kamp çalışmalarını teknik direktör Sergen Yalçın yönetiminde yürüten Malatyaspor’da transfer çalışmaları da devam ediyor.

Sezonun ikinci devresi için devre arası kamp çalışmalarını teknik direktör Sergen Yalçın yönetiminde yürüten Malatyaspor’da transfer çalışmaları da devam ediyor.

Malatyaspor Başkanı Adil Gevrek, beIN Sports’a verdiği röportajda ikinci devre için kadrolarını güçlendirmek istediklerini belirten başkan Gevrek, Beşiktaş’tan Oğuzhan Özyakup, Fenerbahçe’den Mehmet Ekici ve Alper Potuk ile ilginlendiklerini aktardı.

İŞTE ADİL GEVREK’İN AÇIKLAMALARI:

"Guilherme bizim için çok önemli bir oyuncu, çok katkı sağladı. İyi oyuncu, karakterli. Teklif gelirse ki 1,5 yıl daha kiralık anlaşması devam ediyor, Türkiye'ye gelirken, büyük takımların dışındaki takımları tercih etmedi, bizi tercih etti. Çok talipleri vardı. Büyük takımlardan teklif gelirse kolaylık yapacağız. Şu anda resmi bir teklif yok, resmi teklif olursa, kulübün ve oyuncunun menfaatini düşünerek önünü kesmeyiz. Fenerbahçe ve Beşiktaş ile adı anılıyor ama resmi bir teklif olmadı sürece bir şey söylememiz etik olmaz"


"Oğuzhan önemli bir oyuncu. Biz 1-2 transfer yapacağız. Mehmet Ekici ve Alper Potuk da önemli oyuncu. Kariyerleri iyi oyuncular onlar, şartlar oluşursa neden olmasın? Her takımın isteyeceği oyuncular. Gündemimizde var mı? Var. Bahsettiğim şartlar oluşursa olabilir. Herhangi bir girişimimiz henüz şartlar oluşmadığı için olmadı." Açıklamalarında bulundu.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağıya kaydırın.

DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr