25.01.2020-08:58 (Son Güncelleme:25.01.2020-08:53)

Obradovic: 'Taraftarımıza Da Atmosfer İçin Teşekkür Ediyorum'

Turkish Airlines Euroleague’in 21. hafta karşılaşmalarında Fenerbahçe Beko ağırladığı İtalyan temsilcisi Olimpia Milano’yu 73-64 yendi. İki ekibin koçları karşılaşma sonu skoru ve maçı yorumladı.

Fenerbahçe Beko'nun Hocası Zeljko Obradovic, iyi bir performans gösterdiklerini belirtirken, "İlk olarak oyuncularımı özellikle yaptıkları savunma için tebrik etmek istiyorum. Bütün 40 dakika içerisinde sadece ikinci çeyreğin son 2 dakikasında konsantrasyonu düşük oynadık. Onun dışındaki bütün maçın devamında savunma seviyemiz çok yüksekti, bu yüzden de maçı kazandık. Bugünkü gibi savunma yaparsanız daha hızlı oynama şansınız olur. Antrenmanlarda bunun üzerine çalışıyoruz. Çok iyi bir takımı yendik bu akşam. Williams ve genç oyuncularıma teşekkür ediyorum. Son birkaç gündür hastalar ve ellerinden geleni yaptılar. Taraftarımıza da atmosfer için teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı..

Olimpia Milano Koçu Ettore Messina

Olimpia Milano Koçu Ettore Messina, Fenerbahçe Beko'nun iyi bir oyun oynadığını söylerken, “Fenerbahçe Beko ve Obradovic'i tebrik ediyorum. Çok hak ettikleri bir galibiyet aldılar. Kötü başladık ama sonuna kadar savaştık. Son bölümde 3 boş atış kaçırdık" sözlerini söyledi:


Son Dakika Spor Haberleri için aşağıya kaydırın.
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr