29.04.2024-17:42 (Son Güncelleme:29.04.2024-17:42)

Haftanın kapanışında zorlu randevu: Darüşşafaka Anadolu Efes maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda?

Türkiye Basketbol Süper Ligi’nin 29. haftasının kapanış mücadelesinde Darüşşafaka ile Anadolu Efes karşı karşıya gelecek. Ligde lider olan Anadolu Efes zirvedeki korumak, kümede kalma mücadelesi veren Darüşşafaka ise kritik maçta kazanarak üst sıralara tırmanmayı hedefliyor. Peki Darüşşafaka Anadolu Efes maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? İşte detaylar…

Basketbol Süper Ligi’nin kapanış maçında Darüşşafaka Lassa ile Anadolu Efes karşı karşıya gelecek. Euroleague Play-In turunda Bologna’ya kaybederek elenen Anadolu Efes ligdeki son maçında ise sahasında Türk Telekom’a mağlup olmaktan kurtulamamıştı. Öte yandan son 4 maçında da galip gelemeyen Darüşşafaka Lassa ise lider Anadolu Efes önünde bu seriye son noktayı koyma hedefi taşıyor.

Darüşşafaka Anadolu Efes maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda?

Darüşşafaka Lassa Anadolu Efes mücadeleis 29 Nisan 2024 Pazartesi günü saat 19.00’da Darüşşafaka Ayhan Şahenk Spor Salonu’nda oynanacak.


Mücadeleyi hem Bein Sports Haber hem de Bein Sports 5 kanalları canlı olarak yayınlayacak.

Anadolu Efes son maçında kendi sahasında Türk Telekom'u ağırladı ve zorlu mücadelede 82-81 mağlup oldu. Öte yandan Darüşşafaka Lassa ise Fenerbahçe Beko deplasmanında büyük bir yenilgiyle karşılaşarak 110-77'lik skorla maçı kaybetti.

kursat@haber365.com.tr