26.01.2019-08:49 (Son Güncelleme:26.01.2019-08:45)

Meteoroloji'den Toz Taşınımı Uyarısı

İstanbul'da bugün için parçalı çok bulutlu, aralıklı yağmur ve sağanak yağışlı bir gün tahmin ediliyor.

İstanbul'da bugün için parçalı çok bulutlu, aralıklı yağmur ve sağanak yağışlı bir gün tahmin ediliyor. Meteoroloji'nin son açıklamasına göre, Kuzey Afrika kaynaklı toz taşınımının bugün akşam saatlerinden itibaren başlayarak Marmara Bölgesi'nde yer yer kendini göstereceğini bildirildi.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün açıklamasına göre, Marmara Bölgesi çapında günün, parçalı ve çok bulutlu, aralıklı yağmur ve sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Bölge civarında toz taşınımı görüleceği belirtilirken, hava sıcaklıklarında bir farklılık olmayacağı söyleniyor.

Meteoroloji Müdürlüğü yaptığı açıklamasında, ‘’Yapılan son değerlendirmelere göre, Kuzey Afrika kaynaklı toz taşınımının güneybatılı akışlarla birlikte bu akşam saatlerinden itibaren bölgemizde yer yer etkili olacağı tahmin edilmektedir. Toz taşınımı sebebiyle, gerçekleşecek yağışların yer yer çamur şeklinde olması beklendiğinden meydana gelebilecek olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir" sözlerini aktardı.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr