26.08.2021-17:30 (Son Güncelleme:26.08.2021-17:30)

Google Haritalardan Güncelleme: Özel Otoyolların Ücretleri Görüntülenecek

Google Haritalar uygulaması bir yeni özelliğini kullanıma sunacak. Uygulamada yapılacak olan güncellemeye göre sürücüler, güzergah üzerindeki paralı yol ve köprüleri görüntüleyebilecek. Böylece köprü ya da otoyol ücretlerine kolayca ulaşılabilecek.

Dünya'da olduğu gibi Türkiye'de de yol bulma konusunda en çok kullanılan uygulamalardan biri olan Google Haritalar, kullanıcılarına yeni bir özellik sunmaya hazırlanıyor. Bu özellik ile sürücüler, rota üzerindeki köprü ve otoyolların geçiş ücretlerini öğrenirken daha uygun alternatifler sunacak. Google'ın bu yeni güncellemesi üzerinde çalıştığı öğrenildi ancak sistemin ne zaman kullanıcılara açılacağı bilinmiyor.

UYGULAMA TEST AŞAMASINDA

Uygulama tarafından sunulacak olan bu yeni özelliğin beta testlerinin yapılmasının ardından kullanıcıların erişimine açılacak. Google Haritalar, şu anki eski formatında ücretli yolların hangileri olduğunu gösterse de fiyat konusunda henüz bilgi vermiyor. Bu durum da kullanıcıları ikinci bir araştırmaya iterken Google haritalar böyle bir kolaylık sağlayacağının bildiriminde bulundu.

DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr