20.02.2020-11:34 (Son Güncelleme:20.02.2020-11:32)

'Goller Bana Özgüven Verecek'

Gaziantep FK'li Andre Sousa, attığı golden sonra açıklamalarda bulundu.

Gaziantep Futbol Kulübü'nün (Gaziantep FK) Portekizli orta saha futbolcusu Andre Sousa, Çaykur Rizespor karşılaşmasında kaydettiği golün kendisine öz güven verdiğini söyledi.

Sousa, basın mensuplarına yaptığı açıklamada şu sözlere yer verdi:

"Bu 3 puan bizi yukarılara taşıyacaktır. Takım olarak verdiğimiz güzel mücadelemizin karşılığını aldık."

"Maçtan önce oğlumla, 'Gol atarsam seni arayacağım.' diye anlaşmıştım. Golün ardından da yaptığım hareket oğluma mesaj anlamı taşıyordu. Benim gol atmamdan çok takımımızın galip gelmesi önemli. O maçta benim gibi Djilobodji de gol attı. Attığım veya atacağım goller bana özgüven verecek. Mutlu oldum. Umarım devamını getirebilirim."

"Burada olmaktan çok mutluyum. Çünkü bu ailenin bir parçası oldum. Benimle aynı dili konuşan çok arkadaşım var. Bu da benim işimi kolaylaştırıyor. İyi yolda olduğumuza inanıyorum. Kendimizi geliştirip, takımı daha iyi yerlere getireceğiz."

"Gaziantep FK takımı her maça 3 puan hedefiyle çıkıyor. Önümüzdeki Göztepe maçı da bunlardan biri. Güçlü bir ekibe karşı güzel futbol oynamak istiyoruz. Umarım hak ettiğimiz bir galibiyet alırız."

"Maça gelip bizi destekleyenlere teşekkür ediyorum. Çok güçlü bir taraftar var. Onlar bizim maça daha iyi adapte olmamızı sağlıyor. Transferimden bu yana 2 iç saha maçı oynadık ve ikisini de kazandık. Galibiyetleri taraftarlarımıza armağan ediyorum. Ümit ediyorum onları mutlu etmeye devam edeceğiz."

Son Dakika Spor Haberleri için aşağıya kaydırın.
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr