26.12.2018-22:40 (Son Güncelleme:26.12.2018-22:22)

Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz'den Transfer Açıklaması

Galatasaray Spor Kulübü Başkanı Mustafa Cengiz, 1905 Kültür Sanat Spor Derneğinin üyelik berat töreninde konuştu.

Başkan Mustafa Cengiz, 1905 Kültür Sanat Spor Derneğinin üyelik berat törenine katıldı. Program, derneğin Levent'teki lokalinde düzenlendi. Törene 1905 Kültür Sanat Spor Derneği Başkanı Vahap Tanrıverdi, Galatasaray başkan yardımcısı Kaan Kançal, genel sekreter İlber Aydemir ve yönetim kurulu üyeleri katıldı.

Törende bir konuşma yapan Mustafa Cengiz, mali sıkıntılar yaşadıklarına değinerek, "Galatasaray dev bir camia. Geçici de olsa geçmiş dönemlerden gelen mali sıkıntılar hepimizi had safhaya getirdi. Bunları tek tek aşıyoruz. İki gündür uyku uyumuyorum. Vergi yatırmamız lazım. Yarın 27 milyon lira yatıracağız. Borçsuzluk alarak transfer yapmamız lazım. Galatasaray taraftarının teveccühü her zaman başkanına var. 'Forvet forvet' diyorlar. Artık rüyama giriyor. Çok haklılar" diye konuştu.

1905 Kültür Sanat Spor Derneği Başkanı Vahap Tanrıverdi, derneğin 8 sene önce kurulduğunu aktararak, "Temel amacımız, kulübümüzün bilinirliğini artırmak, Galatasaray'a sevgiyi daha da çoğaltmak, ulaşamadığımız insanlara ulaşmak ve onlara kulübe destek olmak için yol göstermek" diye konuştu.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr