21.11.2021-12:21 (Son Güncelleme:21.11.2021-12:35)

Eski Fenerbahçeli Volkan Demirel'den Beşiktaş İle İlgili Dikkat Çeken Açıklamalar Geldi!

Süper Lig'in 13. haftasında Alanyaspor' konuk olan Beşiktaş, sahadan 2-0 mağlup ayrılırken maçın yankıları devam ediyor. Karşılaşma ile ilgili Volkan Demirel açıklamalarda bulundu.

Süper Lig'in 13. haftasında Alanyaspor ile Beşiktaş karşı karşıya geldi. İki takımın oynadığı mücadelede ev sahibi Alanyaspor sahadan 2-0 ile ayrılmasını bildi. Alanyaspor'un aldığı galibiyet büyük yankı uyandırdı. Beşiktaş'ın kötü gidişatı büyük tepki toplarken karşılaşmanın ardından eski Fenerbahçeli Volkan Demirel'den Beşiktaş ile ilgili açıklamalar geldi.

VOLKAN DEMİREL'İN BEŞİKTAŞ HAKKINDAKİ YORUMLARI BÜYÜK SES GETİRDİ

Volkan Demirel, Beşiktaş'ın Alanyaspor'a 2-0 kaybetmesinin ardında yaptığı açıklamada 'Oyuncularla ile Sergen Hoca arasında kopukluk hissettim. Yorulmuş olduğunu gördüm. Bazen teknik adamlar, takıma bir şey yapamaz. Mağlubiyetler aşağıya çeker. Herkes ister ama içeride korku olur 'Yine mi kaybedeceğiz korkusu' takımı bu hale getirir. Geçen sene Beşiktaş'ı izlediğimde 'İlk 5'e giremez' dedim. Geldiler ve iki kupa aldılar. Bu takım, geçen seneden daha iyi. Bu kadro daha iyi yerlerde olabilirdi. Kaygı, endişe ve korku, Beşiktaş takımını çukura atmış durumda.'
'Beşiktaş'ta Michy Batshuayi yok, Miralem Pjanic oynayamıyor, ne olacak? Beşiktaş yenilecek mi? Beşiktaş'ta teknik heyet ve yönetim oturup bunun üzerine konuşmalı. Vincent Aboubakar sakatlandıktan sonra puan farkı kapanmaya başlamıştı... Bir kişiye mi odaklı olacak?' şeklinde açıklamarına son verdi.

VOLKAN DEMİREL'İN AÇIKLAMALARI SOSYAL MEDYADA YANKI UYANDIRDI

Eski Fenerbahçeli Volkan Demirel'in yaptığı açıklamalar gerek Beşiktaşı taraftarlar tarafından gerek diğer taraftarlar tarafından büyük dikkat çekti. Volkan Demirel'in yaptığı açıklamalar sosyal medyada konuşulan konulardan birisi haline geldi. Bazı taraftarlar eski kaleciye destek verirken bazı taraftarlar da tepki gösterdi.

DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr