21.04.2021-13:59 (Son Güncelleme:21.04.2021-13:59)

Ayvalık’ta Korkutan Ev Yangını Meydana Geldi

Balıkesir’de korkutan bir ev yangını gerçekleşti. Ayvalık ilçesinde bulunan bir tripleks villada çıkan yangın paniğe sebep oldu. Ev sahiplerine ait köpekler yangında çıkan yoğun dumanlardan etkilenerek telef oldu.

Alınan bilgiye göre, Ayvalık’ın Cunda Adası’nda Mevlana Caddesi’nde bulunan Cem Eriştirenoğlu adlı kişiye ait bir evde ilk tahminlere göre elektrik kontağından gerçekleşen bir yangın meydana geldi.

EVDE CİDDİ MADDİ HASAR OLUŞTU

Kısa zamanda aniden büyüyen yangın esnasında ev sahipleri alevlerin içinden dışarı çıkarak canlarını kıl payı kurtardı. Balıkesir Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı bünyesindeki Ayvalık İtfaiye Grup Amirliği’ne bağlı ekipler, polis ve komşuların çabalarıyla söndürülen yangında evde ciddi maddi hasar oluştu.

KÖPEKLER YANGINDA TELEF OLDU

Meydana gelen yangında ev sahiplerinin iki köpeği Baldız ve Tarçın dumanlardan zehirlendi. İtfaiye ekiplerinin oksijen maskesi takıp, kalp masajı yaparak kurtarmaya çalıştığı iki köpek de kurtarılamayarak telef oldu. Polis ekipleri tarafından çıkan yangınla ilgili soruşturma devam ediyor.

DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr