22.09.2020-12:01 (Son Güncelleme:22.09.2020-13:00)

Amerika'lı Gazeteci Karaköy'de Ölü Bulundu!

Andre Vltchek'in ölümü 'şüpheli ölüm' olarak geçti kayıtlara.

ABD'li gazeteci Andre Vltchek Karaköy'deki aracının içinde ölü bulundu.

ABD'li gazeteci Andre Vltchek (57), eşi Rossie İndira Vltchek ve iki şoförle birlikte 9 gün kaldığı Samsun'dan kiraladığı VIP araçla İstanbul'a yola çıktı.

Kalacakları otelin önüne saat 05.30 sıralarında geldiklerinde eşi, Vltchek'i uyandırmak istedi. Vltchek'i hareket etmediğini gören eşi ve şoförler sağlık ekiplerine haber verdi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri Vltchek'in öldüğünü belirledi. Polis ekipleri sokağa güvenlik şeridi çekti. Olay yeri inceleme ekipleri ise araçta inceleme yaptı.

Vltchek'in ölümünü polis kayıtlarına "şüpheli ölüm" olarak geçtiği öğrenilirken, cenaze Adli Tıp Kurumu Morgu'na kaldırıldı. Araç incelenmek üzere emniyet otoparkına çekilirken, Vltchek'in eşi ve şoförlerin ifadesinin alınacağı öğrenildi. Polisin soruşturması devam ediyor.

ANDRE WLTCHEK

Andre Vltchek bir filozof, romancı, film yapımcısı ve araştırmacı gazeteci. Düzinelerce ülkede savaşlar ve çatışmalar la ilgili olarak ele aldı. Son kitaplarından altısı John B. Cobb, Jr. ile birlikte "Çin ve Ekolojik Uygarlık", "Devrimci İyimserlik, Batı Nihilizm", devrimci bir roman "Aurora" ve politik olmayan bir politik kurgunun çok satan çalışması: "Teşhir Lies Of The Empire ". Diğer kitaplarını buradaincele. Ruanda Gambitizle, Ruanda ve DRCongo ve Noam Chomsky ile yaptığı film / diyalog hakkında çığır açan belgesel "Batı Terörizm". Vltchek şu anda Doğu Asya ve Latin Amerika'da yaşamaktadır ve dünya çapında çalışmalarını sürdürmektedir. O kendi web sitesiüzerinden ulaşılabilir ,onun Twitter ve Onun Patreon.

DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr