Ali Koç: Sayın Mustafa Cengiz Garip Garip Cümleler Kuruyor

Başkan Ali Koç, Galatasaray Kulübü Başkanı Mustafa Cengiz’e göndermelerde bulundu.

08.02.2020-14:50 - (Son Güncelleme: 08.02.2020-14:45) Ali Koç: Sayın Mustafa Cengiz Garip Garip Cümleler Kuruyor

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, sarı lacivertli kulübün gerçekleştirdiği olağan yüksek divan kurulu toplantısında açıklamalarda bulundu.

Başkan Ali Koç’tan Galatasaray Kulübü Başkanı Mustafa Cengiz’e göndermelerde bulundu.

"Yaşına hürmetten de, Galatasaray camiasına olan saygımdan da bir şey söylemek istemiyorum ama bizi mecbur ediyorlar. Sayın Cengiz bilinçli, bilinçli konuşarak, üst kapalı Fenerbahçe'ye mesajlar göndererek bir şeyler söylüyor. Biz cevap verince de Ali Koç, Galatasaray'a sataştı diyor. Sayın Cengiz, bizim puan silmemize kafaya takmış. Öyle bir durum yok da olsa bile merak etmeyin sayın Cengiz, TFF size bırakmadan zaten o puanı siler. Eskişehir ve Bursaspor örneklerini veriyor ama bunlar alakasız konular, iki kulüp de oyuncularına ödeyemediği için bu cezaları aldı. Sayın Cengiz'in her söylediğine cevap verirsek kendi işlerimize yönelemeyiz. Sayın Cengiz garip garip cümleler kuruyor, deşifre edemiyoruz. Bir dediği bir dediğini tutmuyor. Kimi zaman yemeklerden, kimi zaman hayvanlar aleminden bahsediyor. Ne demek istiyor, anlayamıyoruz. Buradan söylüyorum, gelin tüm başkanlar bir canlı yayına çıkalım ve konuşalım, en şeffaf şekliyle"

"Geçen sezon sırf Galatasaray için talimat değişti, sırf Galatasaray başkanı için bu talimat değişti. Sayın Cengiz, oyun oynanırken kural değişmez diyor ama... Galatasaray, TFF'ye mektup yazıyor ve talimat değişiyor, yeni bir madde ekleniyor. Bu nasıl olabiliyor? Sırf başkan için değiştiriliyor. Bunun üstünden bir sene geçmedi ama bu sene de o talimat eski haline getiriliyor."
"Sayın Cengiz, biz Fenerbahçe'den 6 yedik, o sene Fenerbahçe şampiyon oldu diyor ama o sene Beşiktaş şampiyon oldu. Biz şimdi buna nasıl bir cevap verelim. Gaf üstüne gaf, yetişemiyoruz. UEFA, bize anlayış gösterdiği için teşekkür ediyorum diyor ama TFF'ye gelince susuyor. Sayın Cengiz, şeffaflık diyor, biz SPK'ya tabiiyiz, Galatasaray gibi. Ivır zıvır konuları sürekli rekabet konusu yapmaya çalışmayın"

"Geldiğimiz noktada herhangi bir örgütün olmadığı ispatlandı. Başkanımız Aziz Yıldırım, yöneticilerimiz ve diğer isimlerin örgüt kurmadığı yargıtay tarafından netleştirilmiştir." İfadelerinde bulundu.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağıya kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal