Aksiyon ve komedi filmi bu akşam televizyonda: Hayalimdeki Düğün (Shotgun Wedding) film konusu ve oyuncuları

Bu akşam yeniden televizyonda yayınlanacak olan Hayalimdeki Düğün (Shotgun Wedding) filminin konusu ve oyuncuları izleyenler tarafından merak edildi. Yabancı film, aksiyon ve komedi temalarını barındırıyor. Peki Hayalimdeki Düğün (Shotgun Wedding) film konusu nedir, oyuncuları kimler? İşte film hakkında merak edilenler…

13.04.2024-17:34 - (Son Güncelleme: 13.04.2024-17:34)

Jason Moore’un yönetmenliğini yaptığı ve 2022 tarihinde vizyona giren yabancı aksiyon ve komedi filmi Hayalimdeki Düğün (Shotgun Wedding), bayram tatili dolayısıyla bu akşam TV’de yayınlanacak. Star TV’de ekranlara getirilecek olan başarılı yapımın konusu ve oyuncuları merak ediliyor. 

Hayalimdeki Düğün film konusu nedir?

"Hayalimdeki Düğün" filmi, romantik komedi türündeki bir Hollywood yapımıdır. Başrollerini Jennifer Lopez ve Josh Duhamel paylaşmaktadır. Film, birbirinden farklı iki karakterin bir araya gelerek yaşadıkları komik ve duygusal macerayı konu almaktadır. Düğünlerinin öncesinde ailelerini bir araya getirmek için Meksika'ya giden çift, beklenmedik olaylarla karşılaşır ve komik kaçışlarla dolu bir serüvene atılırlar.

Aksiyon ve komedi filmi bu akşam televizyonda: Hayalimdeki Düğün (Shotgun Wedding) film konusu ve oyuncuları

Hayalimdeki Düğün filmi oyuncuları kimler?

Filmin yönetmen koltuğunda Jason Moore bulunmaktadır. Jennifer Lopez ve Josh Duhamel'in yanı sıra, filmde Lenny Kravitz, Jennifer Coolidge ve Sonia Braga gibi tanınmış oyuncular da yer almaktadır. Bu yetenekli kadronun bir araya geldiği "Hayalimdeki Düğün", romantik komedi sevenler için keyifli ve eğlenceli bir deneyim yaşatmayı vadediyor.

Kürşat Muratcan Kılıç
kursat@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal