Kardeşlerim 125. bölüm tarihi belli oldu: Kardeşlerim bu hafta var mı, yeni bölüm ne zaman?

Sevilen dizi Kardeşlerim’in yeni bölümü için bekleyiş sürüyor. Ancak yeni bölümün bayram tatilinin devam etmesi sebebiyle bugün yayınlanıp yayınlanmayacağı halen merak konusu oldu. Öte yandan Kardeşlerim 125. bölüm tarihi belli oldu. Peki Kardeşlerim bu hafta var mı, yeni bölüm ne zaman? İşte detaylar…

13.04.2024-16:59 - (Son Güncelleme: 13.04.2024-16:59)

ATV’nin fenomen dizilerinden Kardeşlerim’in yeni bölümü her Cumartesi akşamı yayınlanıyordu. Ancak geçtiğimiz haftadan bu yana devam eden Ramazan Bayramı tatili sebebiyle pek çok dizi yeni bölümlerini erteledi. Bu nedenle de Kardeşlerim yeni bölüm tarihi izleyenler tarafından araştırma konusu oldu. Kardeşlerim 125. bölüm tarihi belli olurken yeni bölümün bu akşam ekranlarda olup olmayacağı sorusu da yanıt buldu.

Kardeşlerim bu hafta var mı?

Bayram tatili sebebiyle Kardeşlerim dizisinin yeni bölümü bu ekranlarda olmayacak. Onun yerine dizinin tekrar bölümü aynı saatte ATV ekranlarında gösterilecek. 

Kardeşlerim yeni bölüm ne zaman?

Kardeşlerim dizinin yeni bölümü ise 20 Nisan 2024 Cumartesi günü saat 20.00’de yayınlanacak.

Kardeşlerim 125. bölüm tarihi belli oldu: Kardeşlerim bu hafta var mı, yeni bölüm ne zaman?

Kardeşlerim son bölümde neler yaşandı?

Ömer'in Oğulcan yüzünden yaralanması, Süsen'in evlilik planlarını altüst ederken, Nebahat'in kararı şaşırtıyor. Oğulcan'ın durumu hastaneye yetiştirilirken, Süsen'deki endişe doruktadır. Süsen, Oğulcan'a karşı büyük bir öfke duymaktadır. 

Öte yandan, Berk, babası Akif'ten öğrendikleri sonrasında hesap sormak ister ancak Akif'in Gökhan için hazırladığı başka bir plan vardır. Sarp, Gökçe'nin telefon konuşmasını duyunca onu zor bir duruma sokar. Akif, Nebahat'ten ayrılmak için her şeyi göze alır ancak Nebahat'in kararlılığı şaşırtıcıdır. Oğulcan ve Ömer arasında yaşanan gelişmelerle birlikte, Nebahat'in Süreyya ile ilgili öğrendiği gerçekler, Ömer ve Süsen'i şaşırtır.

Kürşat Muratcan Kılıç
kursat@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal