Akrep Nalan'ın vasiyeti ne, mirasını kime bıraktı? Nesin Vakfı paylaştı

Oyunculuğu, müzisyenliği ve en önemlisi karakteriyle gönüllerde taht kuran fakat dün hayata gözlerini yuman ‘’Akrep Nalan’’ lakaplı Füsun Nalan Açın’ın mirası hakkında Nesin Vakfı dikkat çeken bir detay paylaştı. Peki Akrep Nalan’ın vasiyeti ne, mirasını kime bıraktı? Yanıtı haberimizde...

05.03.2022-18:34 - (Son Güncelleme: 05.03.2022-18:35) Akrep Nalan'ın vasiyeti ne, mirasını kime bıraktı? Nesin Vakfı paylaştı

Hayat Bilgisi’nde hayat verdiği ‘Fidan Hoca’ karakteriyle, başarılı müzisyenliğiyle ve sevecen karakteriyle milyonlarca insanın sevgisini kazanan ‘Akrep Nalan’ takma adını kullanan Füsun Nalan Açın, dün evinde 67 yaşında hayata gözlerini yumdu. Ölümüyle sevenlerini büyük bir kedere boğan Açın’ın mirasını kime bıraktığı ise bir süredir merak edilen konular arasında bulunuyordu. Nesin Vakfı ise Füsun Nalan Açın’ın mirası hakkında merak edilenler bilgileri açıkladı.

Akrep Nalan’ın vasiyeti ne, mirasını kime bıraktı?

Sosyal medya zirveye yerleşen Akrep Nalan hakkında binlerce insan duygusal paylaşımlar yaptı. Ünlü yazar Aziz Nesin’in kurucusu olduğu Nesin Vakfı, Akrep Nalan’ın vasiyetinin ne olduğu ve vasiyetini kime bıraktığı sorusunu yanıtlayacak bir açıklama yaptı.

Akrep Nalan

1973 yılında Aziz Nesin tarafından hayata geçirilen Nesin Vakfı sosyal medyadan yaptığı açıklamada Akrep Nalan’ın evini yıllar evvel evini Nesin Vakfı’na bağışladığını duyurdu. Vakıf, Nalan hakkında "Sizin için Akrep Nalan, bizim için çocuklarımızın Nalan ablası, güler yüzlü, güzel dostumuz Nalan Açın'ın vefatının üzüntüsü içindeyiz. Sevgiyle, dostlukla, özlemle anıyoruz..." ifadeleriyle yüreklere dokundu.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal