AK Partili Binali Yıldırım: Çay Teklifim Geçerli Ama İmamoğlu Belki Fikrini Değiştirmiştir

AK Parti İzmir Milletvekili Binali Yıldırım'a Ekrem İmamoğlu ile çay randevusu soruldu. Yıldırım bu soruya, "Benim çay teklifim geçerli de, Ekrem İmamoğlu seçimi kazandı belki fikrini değiştirmiştir" dedi.

28.06.2019-15:59 - (Son Güncelleme: 28.06.2019-15:54)

İBB seçimlerini Ekrem İmamoğlu'na kaybeden AK Parti adayı Binali Yıldırım cuma namazının sonrasında basın mensuplarının sorularını cevapladı. Yıldırım, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı İmamoğlu'na yaptığı çay teklifinin anımsatılması ardından, "Benim çay teklifim geçerli de, Ekrem İmamoğlu seçimi kazandı belki fikrini değiştirmiştir. Şimdi biraz telaşesi var, işlerine baksın bakalım" dedi.

Yıldırım, seçimin sonrasında neler yapılacağının sorulması ardından, "Seçim bitti, hayat devam ediyor" diye konuştu. "Tatile çıkacak mısınız?" biçimindeki soruya ise Yıldırım, "Bundan güzel tatil mi var? Vatandaşlarla birlikte  mahallemizde" diye cevap verdi. Sonrasında basın mensuplarına, "Artık siz çok yoruldunuz, sizin de biraz tatil yapmanız gerek" dedi.

"HERKES İŞİNE BAKACAK BUNDAN SONRA"

Yıldırım, burada bulunan basın mensuplarına, "Burada size iş yok" diyerek güldü. Sonrasında bir gazetecinin, "Bundan sonra neler yapacaksınız?" sorusuna Yıldırım şöyle cevap verdi: "Herkes işine bakacak bundan böyle. Ömür biter, iş bitmez." Yıldırım, "Su sorununu çabuk unuttular" diyen bir kişiye, "Gene olmasın. Artık İstanbul kararını verdi. Bundan sonra İstanbul için arkadaşlarımız görev yapacak. Başarılar diliyorum. Biz de elimizden gelen gayreti, yardımı yapacağız. Doğru işlerinde yanlarında oluruz, yanlış işlerinde uyarırız" sözlerini kullandı.

Yıldırım bir gazetecinin, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'na yaptığı çay teklifinin anımsatılması üzerine ise, "Benim çay teklifim geçerli de, Ekrem İmamoğlu seçimi kazandı belki fikrini değiştirmiştir. Şimdi biraz telaşesi var, işlerine baksın bakalım" sözlerini kullandı. Yıldırım, bir gazetecinin "Bundan sonra ağırlıklı olarak İstanbul'da mı, Ankara'da mı olacaksınız" sorusuna ise her iki kentte de olacağı cevabını verdi.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal