AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik'ten Kabine Revizyonu Açıklaması!

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, bugün gerçekleştirilen AK Parti 7. Olağan Kongresi sonrası kabine revizyonu ile ilgili açıklamalarda bulundu. Çelik, "Ne zaman, nasıl yapılacağı Genel Başkanımızın takdirindedir" dedi.

24.03.2021-19:52 - (Son Güncelleme: 24.03.2021-19:52) AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik'ten Kabine Revizyonu Açıklaması!

Bugün Ankara'da gerçekleştirilen AK Parti 7. Olağan Kongresi sonrası gözler Kabine Revizyonu'na çevrildi. Kongre sonrası Merkezi Yürütme Kurulu'nda yapılan değişiklikler ile birlikte yepyeni bir kadro ile yenilenmeye giden AK Parti'de Genel Başkan ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın açıklayacağı Kabine Revizyonu merakla bekleniyor. 

Yapılması mutlak şekilde beklenen kabine revizyonu hakkında ise AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, "Bu tip durumlardaki tahminler boşa çıkar. Ne zaman, nasıl yapılacağı Genel Başkanımızın takdirindedir." ifadelerini kullandı.

İstanbul Sözleşmesi ve kadın hakları ile ilgilide konuşan Ömer Çelik, "Kadın haklarını güölü bir şekilde savunmaya, kadınlarımızın kazanımlarını korumaya ve artırmaya güçlü şekilde devam edeceğiz." dedi.

Ayrıca Çelik, "Kim ne derse desin kadın haklarını güçlü bir şekilde savunuyoruz, bunu ahlaki bir zorunluluk olarak görüyoruz." diyerek sözlerini noktaladı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal