Ailesini Katledip 'Ciğerini Soğutmak İçin' Dondurma Yedi

Antalya'nın Aksu ilçesine bağlı Yurtpınar Mahallesi Yenimahalle mevkisinde arsa husumeti sebebiyle İsmail Yılmaz (65), aynı adı taşıyan kardeşinin oğlu İsmail Yılmaz’ın (33) yan yana oturdukları evine gitti.

17.08.2020-18:14 - (Son Güncelleme: 17.08.2020-18:14) Ailesini Katledip 'Ciğerini Soğutmak İçin' Dondurma Yedi

Amca İsmail Yılmaz, yanında getirdiği av tüfeğiyle yeğeni İsmail Yılmaz'a ateş açtı. Vücuduna saçma isabet eden Yılmaz olay yerinde kanlar içinde kaldı.

Bunun ardından 63 yaşındaki İsmail Yılmaz, yeğeninin annesi Şerife Yılmaz (65) ve yeğeninin eşi Zahide Yılmaz’ı (32) da elinde bulundurduğu saçmayla vurdu.

Şerife Yılmaz göğsünden, Zahide Yılmaz ise ellerinden yaralandı.

Devamında olay yerine rastgele ateş açmayı sürdüren İsmail Yılmaz'ın kurşunlarından biri de yolda yürüyen bölge sakini çalışan Veli Uyan'a (33) da denk geldi.

4 kişiyi kurşuna dizmesinin ardından olay yerinden hızla kaçan İsmail Yılmaz, hiçbir şey olmamış gibi bir marketten aldığı tahmin edilen dondurmayı yedikten sonra Aksu İlçe Jandarma Komutanlığı'na giderek teslim oldu.

'CİĞERİNİ SOĞUTMAK İÇİN DONDURMA YEMİŞ'
Sağlık ekiplerinin müdahale ettiği Zahide Yılmaz, "Yapma amca, etme amca' dedim ama durmadı. Bir de ciğerini soğutmak için dondurma yemiş. Allah belasını versin" diyerek evin önünde gözyaşı döktü.

JANDARMA KARAKOLUNDA RAHATSIZLANDI
Yakalanan katil zanlısı amca İsmail Yılmaz, İlçe Jandarma Komutanlığı'nda işlemleri devam ederken fenalaştı. Jandarma tarafından ekip aracına sevk edilen Yılmaz, tedavisi için Kepez Devlet Hastanesi'ne sevk edildi. Şüphelinin işlemlerinin sürdüğü açıklandı.

Diğer taraftan yeğen İsmail Yılmaz olay yerinde öldü. Serada yaralı halde bulunan Veli Uyan hastanede can verdi.

Yaralı Şerife Yılmaz, ilk müdahalenin ardından Kepez Devlet Hastanesi'nde yoğun bakıma alındı.
Elinden yaralanan Zahide Yılmaz ise olay yerinde tedavi edildi. Amca İsmail Yılmaz’ın çevreye rastgele ateş açtığı sırada olay yerinden yaklaşık 50 metre uzaklıktaki evde oturan Tuğba Avcı adlı bir genç kızın da saçmaların hedefi olduğu tespit edildi.

Yaralı genç kız da hastaneye götürülerek tedaviye alındı.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal