Ağızları Açık Bırakan Trend: Diş Dövmesi

Teknolojiyle birlikte gelişen ve daima değişen trend akımları diş hekimliğinde de pek çok yenilikleri beraberinde getiriyor. Çekilen dişlerin üzerine yapılan figürler, dövme modasına akıl almaz bir giriş yaptı. Peki diş dövmesi nedir nasıl yapılır? Cevabı içeriğimizde.

29.05.2019-16:11 - (Son Güncelleme: 29.05.2019-16:01)

Her gün bir yenisiyle tanıştığımız trendlerde sıra diş dövmelerinde. Evet yanlş duymadınız diş dövmesi.. Peki nedir bu diş dövmesi ve nasıl yapılır gelin birlikte bakalım.

DİJİTAL İŞLEM UYGULANIYOR

'Tattooth' ismi verilen diş yüzeyinin üzerine yapılan dövmelere her geçen gün ilgi daha da artıyor. Diş dövmesi, kaplama veya implant üstü kaplama olacak şekilde diş üzerine işlenerekyapılıyor. Öncelikle hastadan dijital ölçü alınarak kaplama üretilir ve teknisyen, kaplamanın yüzeyine istenilen dövmeyi işleyerek sonuca ulaşıyor.

Diş dövmesinin zamanı kaplama ve istenilen motife göre değişkenlik gösterebilirken,çoğunlukla 2-3 gün içinde istenilen motifli diş dövmesine sahip olunabilir. Dijital diş hekimliğinde teknolojik gelişmelerle hastalarına bu kolaylığı sunan hataneler, aynı zamanda hastalarının istekleri sayesinde gülüş estetiği konusunda da yardımcı oluyorlar.

 

Son Dakika Kadın Haberleri için sayfayı aşağı kaydırın.

 

 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal