Yengeç Burcunun Takıntı Yaptığı 5 Şey

Saplantı herkeste biraz bulunsa da limiti aşınca yaşamı yaşanmaz bir hale getirebiliyor. Acaba Zodyak Kuşağı’nın romantiği Yengeç burcunun hiç bilmediğimiz gizli takıntıları neler? Eğer etrafınızda yengeç burcu varsa bunlara dikkat!

29.05.2019-16:00 - (Son Güncelleme: 29.05.2019-15:47)

 

Hemen hemen her burcun takıntıları vardır. Yengeç burcunun da gizli kalmış takınıtları ve olmazsa olmazları var. Peki yengeçler neyi takıntı yapar nelerden hoşlanmaz? Gelin içeriğimizde birlikte bakalım. 

GEÇMİŞE MAZİ DEMEZ  

Romantik olmanın olmazsa olmazı elbette geçmiş takıntısıdır. Yengeç burcu arkasına dönüp bakmadan yürüyemez. Geçmişten getirdiği bavulları daima yanında olacaktır ve onları hayatından atmaya da hiç niyeti yoktur. Odasında taa çocukluğundan kalma oyuncaklara rastlayabilirsiniz. Hayatı bir müze gibi geçmiş anılar üzerine kurmayı sever.

"EN SON KAÇA OLUR"  

Burcu yengeç olan biriyle alışverişe çıkmak bazen işkenceye dönüşebilir. En ucuz şey için bile pazarlık yapmaktan çeknmez. Aldığı şeylerin ucuzluğu ve indirimi ile böbürlenmeyi çok sever.

SEVGİ  

Bir Yengeç her şeyin azıyla yetinebilir ancak sevginin azıyla asla! Sevgi takıntıları romantik ilişkilerinde güven problemlerine sebep olabilir. Çünkü ne yaparsanız yapın daha çoğunu isterler. Hassas ve kırılgan yapıda olmaları sebebiyle kalplerini kırmak çok kolaydır. Yengeç burcunu mutlu etmek için üstüne titremek gerekmektedir..

ANNELERİ VE ÇOCUKLARI  

Yengeçler ailelerine oldukça düşkündürler. Öyle ki kimisi anne babasına kimisi de çocuklarına saplantı halinde düşkündür. Gözünün önünden asla ayırmak istemezler.

RUTİN ALIŞKANLIKLARI  

Herkesin bir rutini mutlaka vardır fakat Yengeç burçları rutinleri hususunda takıntılı denecek kadar hassastırlar. Spontane durumlardan bu sebeple rahatsızlık duyarlar. Her yerde kendi rutinlerini korumaya çalışırlar. Bu sebeple kısa bir tatile bile çıksalar birkaç bavul ile onları görebilrisiniz.

 

Son Dakika Kadın Haberleri için sayfayı aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal