Adana'daki Nikah Esnasında Müslüm Gürses Şarkısı Çalındı

Koronavirüs kapsamında alınan önlemlere takılan nikahlarını 5 Eylül tarihinde yapan bir çift, şakacı arkadaşlarının şakası karşısında neye uğradığını şaşırdı. O ana dair görüntüler sosyal medyada da oldukça beğeni aldı.

15.09.2020-15:39 - (Son Güncelleme: 15.09.2020-15:21)

Adana’nın Ceyhan ilçesinde öğretmenlik yapan Murat Kasap (31) ve İpek Yıldırım (24) çifti, dünya evine girmeye karar verdi.

29 Ağustos tarihine nikah günü alan çift, koronavirüs önlemlerine takıldı. En mutlu günlerini ötelemeye mecbur kalan kalan çift, nikahlarını 5 Eylül tarihine  çekti.

Düğün günü geldiğinde pistte ilk danslarını yapan çift, ardından nikah memurunun gelmesiyle nikah alanına geçti.

ARKADAŞLARI, 'SON PİŞMANLIK NEYE YARAR?' ŞARKISIYLA DAMADI VAZGEÇİRMEYE ÇALIŞTI

Orada Murat Kasap, nikah memurunun 'Evlenmeyi kabul ediyor musunuz?' sorusuna yanıt vereceği esnada, çiftin arkadaşları Erdi Uçman ve Denizhan Kırgıl, Müslüm Gürses’in ‘Olmadı Yar’ isimli şarkısını açtırdı.

Arka fonda Müslüm Gürses’in ‘Son pişmanlık, neye yarar?’ şarkısı çalarken Murat Kasap nikah memurunun sorusuna 'Sonsuza kadar evet' dedi. Damadın arkadaşlarının bu şakasına eşi İpek Yıldırım ve davetliler uzun süre güldü.

Bu dakikalar sosyal medyada da oldukça beğeni aldı.

'ŞAŞIRDIM'

Zorlu geçen düğün sürecinin sonrasında nikah merasiminde arkadaşlarının yaptığı şakanın kendileri için güzel bir hatıra olarak kaldığını belirten Murat Kasap, 'Düğünümüzü bir yıl önce planlamıştık ancak pandemi nedeniyle iptal etmek zorunda kaldık. Sonrasında nikah töreni yapmaya karar verdik. Nikah memurunun sorusu üzerine ben de farklı bir şekilde 'Sonsuza kadar evet' demek istedim. Tam cevap verdiğim sırada Müslüm Gürses, 'Son pişmanlık neye yarar?' diye giriş yapınca bir anda dondum. 'Sesim Müslüm'e mi benziyor?' diye bir şaşırdım açıkçası. Şakadan haberimiz yoktu.' dedi.

'SAĞ OLSUNLAR BİZİ HEYECANLANDIRDILAR'

Merasimin bir an evvel bitmesi ve konukların sağlık durumlarını etkilememesi için telaşlı olduklarını belirten Kasap, 'Hayatımız boyunca unutamayacağımız bir cevap olan 'Evet', arkadaşlarımız vasıtasıyla daha da unutulmaz bir anı olarak kaldı. Sağ olsunlar bizi heyecanlandırdılar. Bir de düşünsenize şakanın ardından nikah memurunun gittiğini, yoldan çevirdiğimizi. Sağ olsun herkes anlayış gösterdi. Bu güzel anı için mutluyuz.' diye konuştu.

 

Şakanın kendileri için güzel bir hatıra olarak kaldığını ifade eden İpek Yıldırım da 'Açıkçası çok şaşırdık. Ben Murat’ın şarkı söyleyeceğini bekledim. Arkamı döndüğümde arkadaşlarımızın şaka yaptığını gördüm. Aslında insanlardan 'Geline bu yapılır mı?' şeklinde tepkiler aldık ama onlar benim arkadaşlarım. Bu şaka genel olarak insanları güldürmüş.' şeklinde konuştu.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal