Adana’daki Kebapçıda Müşteriler Çiçekler Karşılandı

Sarı listede olan Adana’da normalleşme sürecinin başlamasıyla beraber kebapçılarda öğle saatlerinde yoğunluk oluştu. Adanalı kebapçı, 101 gün sonra kabul ettiği müşterilerini çiçekle karşıladı.

02.03.2021-15:56 - (Son Güncelleme: 02.03.2021-15:56) Adana’daki Kebapçıda Müşteriler Çiçekler Karşılandı

Korona virüs tedbirleri devam ederken, 101 gün önce Türkiye genelinde kafe ve restoranlarda oturarak yemek yeme yasaklanmıştı. Önceki gün kabine toplantısından sonra verilen kararda düşük, orta ve yüksek riskli illerde restoranlarda oturarak yemek yeme dönemi yeniden başladı.

Sabahın erken saatlerinde kepenklerini açan ve sosyal mesafe kurallarına gözeterek 50 kapasiteyle müşteri almaya başlayan işletmeciler, kurallara harfiyen uydu. Adana’da da, vatandaşlar erken saatlerden itibaren kebapçılarda yoğunluk oluşturdu. Vatandaşlar öğle saatlerinden itibaren kentteki kebapçılara akın ederken müşteriler ateşleri ölçülerek içeri alındı. Adana kebabı ve diğer et sipariş eden müşteriler, lezzetleri çok özlediklerini söyledi.

ÇOK SIKILDIK, ÖLDÜK EVDE. ÇOK MUTLUYUM.

Adanalı kebapçı Yaşar Aydın ise müşterilerini çiçekle karşıladı. Gaziantep’ten Adana’ya kebap yemeye geldiğini söyleyen 65 yaşındaki Meryem Gezer, ‘Çok sıkıldık, öldük evde. Çok mutluyum. Bugün Gaziantep’ten Adana’ya kebap yemeye geldi’ dedi.

Mersin’den kebap yemek için gelen Vedat Mutlubaş ise virüsün bir an önce bitmesini diledi. Müşterilerini çiçekle karşılayan Yaşar Aydın ise mutlu olduğunu belirterek, ‘Müşteriye masada hizmet etmek kadar güzel bir şey yok. Masaları mesafeli yerleştirdik. Girişte ateşleri ölçüyoruz. Masalarda dezenfektanlarımız var. Tüm kurallara uyuyoruz. Önce kendimiz sonra başkaları için bu kuralları uygulamak zorundayız. Gelenleri çiçekle karşıladık ve gelen müşteriler çok özlediklerini söyledi. Allah bir daha böyle vakalar bizlere yaşatmasın’diye konuştu.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal