Adana'da okullar tatil mi? 28 Mart 2022 yarın Adana'da okullar tatil mi? Adana Valiliği son dakika açıklamaları

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün yaptığı uyarılardan sonra Adana'da da etkisini gösteren kar yağışıyla okulların tatil olup olmayacağı merak ediliyor. Ülkemize giriş yapan soğuk hava dalgasından sonra birçok ilde başlayan kar yağışının Adana'da da etkisini göstermesinin ardından 28 Mart Cuma gününün tatil edilip edilmeyeceği Adanalı vatandaşlarca araştırılıyor. Peki, Adana'da okullar tatil mi? 28 Mart 2022 yarın Adana'da okullar tatil mi? Valilikte gelecek haber bekleniyor.

10.03.2022-22:57 - (Son Güncelleme: 27.03.2022-17:20) Adana'da okullar tatil mi? 28 Mart 2022 yarın Adana'da okullar tatil mi? Adana Valiliği son dakika açıklamaları

Aybar kar fırtınasının ülkemize girişinin ardından birçok şehirde etkisini göstermeye başladı. Valiliklerden peş peşe gelen haberle birçok ilde kar tatili ilan edildi. Bunun üzerine Adana'da da etkisini gösteren kar yağışıyla beraber 28 Mart Pazartesi gününün tatil olup olmayacağı merak ediliyor.

Adana kar tatili

Adana'da yarın tatil mi?

28 Mart Pazartesi günü için birçok valilikten kar tatili olacağına dair duyuru gelse de Adana Valiliği tarafından 28 Mart pazartesi günü için resmi bir açıklama gelmedi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal