Osmaniye'de okullar tatil mi? 28 Mart 2022 yarın Osmaniye'de okullar tatil mi? Osmaniye Valiliği son dakika açıklamaları

Sibirya'dan gelen soğuk havanın ülkemizde etkisini göstermesinden sonra birçok şehirde tedbirler alınmaya başlandı. Soğuklarla beraber birçok ilimizde yoğun kar yağışı görüldü. Osmaniye'de ve de etkisini göstermeye başlayan yoğun kar yağışı nedeniyle okulların tatil edilip edilmeyeceği merak edildi. Peki Osmaniye'de yarın okullar tatil mi? detaylar haberimizde yer almaktadır.

10.03.2022-21:54 - (Son Güncelleme: 27.03.2022-17:16) Osmaniye'de okullar tatil mi? 28 Mart 2022 yarın Osmaniye'de okullar tatil mi? Osmaniye Valiliği son dakika açıklamaları

Sibirya'dan gelerek tüm Türkiye'yi etkisi altına alan soğuk hava ve yoğun kar yağışı sonrasında birçok şehir tedbir almaya başladı. Birçok şehirde yoğun kar yağışı nedeniyle okullar tatil edilirken Osmaniye ve Adana'da etkisini gösteren yoğun kar yağışı sonrasında 28 Mart Pazartesi günü okulların tatil edilip edilmeyeceği merak edildi. 

Osmaniye ve Adana'da yarın okullar tatil olacak mı?

28 Mart Perşembe günü Osmaniye ve Adana'da okulların tatil edilip edilmeyeceği hakkında Valiliklerden bir açıklama gelmemiştir. 

Osmaniye ve Adana'da yarın okullar tatil olacak mı

Osmaniye ve Adana'da yarın okullar tatil olacak mı?

Meteoroloji'nin tahminlerine göre Osmaniye'de bugün hava sağanak yağışlı olarak gösterilmektedir. Soğuk havanın birkaç gün daha etkisini göstermesi beklenirken il genelinde en düşük sıcaklık 9 derece olarak ölçülmüştür. Çanakkale'de yarın ise hava parçalı bulutlu hava sıcaklığı ise 7 derece olacaktır.

Adana'da ise bugün hava sağanak yağışlı olarak gösterilirken şehir genelinde en düşük sıcaklık 9 derece olarak ölçülmüştür. Adana'da yarın ise hava yağışlı sıcaklık ise 8 derece olacaktır. 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal