Çanakkale'de okullar tatil mi? 28 Mart 2022 yarın Çanakkale'de okullar tatil mi? Çanakkale Valiliği son dakika açıklamaları

Sibirya'dan gelen soğuk havanın ülkemizde etkisini göstermesinden sonra birçok ilde tedbirler alınmaya başlandı. Soğuklarla beraber birçok ilimizde yoğun kar yağışı görüldü. Çanakkale'de de etkisini gösteren yoğun kar yağışı nedeniyle okulların tatil edilip edilmeyeceği merak edildi. Peki Çanakkale'de yarın okullar tatil mi? detaylar haberimizde yer almaktadır.

10.03.2022-21:32 - (Son Güncelleme: 27.03.2022-17:15) Çanakkale'de okullar tatil mi? 28 Mart 2022 yarın Çanakkale'de okullar tatil mi? Çanakkale Valiliği son dakika açıklamaları

Sibirya'dan gelerek tüm Türkiye'yi etkisi altına alan soğuk hava ve yoğun kar yağışı sonrasında birçok il tedbir almaya başladı. Birçok ilde yoğun kar yağışı nedeniyle okullar tatil edilirken Çanakkale'de etkisini gösteren yoğun kar yağışı sonrasında 28 Mart Cuma günü okulların tatil edilip edilmeyeceği merak konusu oldu. 

Çanakkale'de yarın okullar tatil olacak mı?

Çanakkale'nin bazı ilçelerinde yoğun kar yağışı beklenilmesinden dolayı taşımalı eğitime bir gün ara verildi. Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamaya göre, ulaşımda meydana gelebilecek olumsuzlukları engellemek amacıyla Biga, Bayramiç, Çan, Lapseki ve Yenice ilçelerinde taşımalı eğitime 25 Mart günü bir gün ara verilirken öğrenciler 28 Mart gününde de okulların tatil edilip edilmeyeceğini araştırmaya başladı. Ama Çanakkale Valiliğinden okulların tatil edilip edilmeyeceğini dair henüz bir açıklama gelmedi. 

Çanakkale'de hava durumu

Çanakkale'de hava durumu nasıl?

Meteoroloji'nin tahminlerine göre Çanakkale'de bugün hava sağanak yağışlı olarak gösterilmektedir. Soğuk havanın birkaç gün daha etkisini göstermesi beklenirken il genelinde en düşük sıcaklık 5 derece olarak ölçülmüştür. Çanakkale'de yarın ise hava parçalı bulutlu hava sıcaklığı ise 4 derece olacaktır.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal