Ankara'da Özel halk otobüsleri, minibüsler dolmuşlar neden çalışmıyor, neden yok, kaç gün çalışmayacak?

Ankara’da özel halk otobüsleri, minibüsler ve dolmuşların bugün yollarda görülmemesi vatandaşları şaşkına çevirdi. Peki Ankara'da Özel halk otobüsleri, minibüsler dolmuşlar neden çalışmıyor, neden yok, kaç gün çalışmayacak? İşte konunun detayları...

10.03.2022-21:14 - (Son Güncelleme: 10.03.2022-21:15) Ankara'da Özel halk otobüsleri, minibüsler dolmuşlar neden çalışmıyor, neden yok, kaç gün çalışmayacak?
Ankara'da dolmuşlar ve otobüsler neden yok

Ankara’da bugün sokağa çıkan binlerce vatandaş yollarda özel halk otobüslerin, minibüslerin ve dolmuşların olmaması sebebiyle büyük bir şaşkınlık yaşadı. Söz konusu araçların neden çalışmadığını öğrenmek isteyen Ankara halkı merak içinde Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş’ın konu hakkında yapacağı açıklamayı beklemeye başladı.

Ankara'da Özel halk otobüsleri, minibüsler dolmuşlar neden çalışmıyor, neden yok, kaç gün çalışmayacak?

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, sosyal medya hesapları üzerinden özel halk otobüsleri, minibüs ve dolmuşların neden sokakta olmadığı konusunda önemli bir açıklama yaptı. Son haftalarda akaryakıta üst üste zamlar yapılması sebebiyle bu araçları kullanan şöförlerin artık maliyetleri karşılayamaz duruma geldiğini söyleyen Başkan Yavaş, bugün özel halk otobüsleri, minibüs ve dolmuşların çalışmayacağını duyurdu.

Ankara'da dolmuşlar ve otobüsler neden yok

Karşı taraftan yolcu biletlerinin en az 8 TL olması gerektiği talebini aldıklarını fakat şöförlerin bu taleplerinin karşılanmasının şu anlık mümkün olmadığı söyleyen Mansur Yavaş ‘’Özel halk otobüsü ve dolmuşçu esnafımız artan maliyetler karşısında hizmete devam edemeyeceklerini bildirdi. Mağduriyet yaşamamanız adına tüm imkanlarımızı seferber edeceğiz. En kısa sürede çözüme kavuşturmak için çalışıyoruz" ifadelerini kullandı.

Yaşanan sorunun çözülmesi adına tüm imkanlarını seferber edeceklerini söyleyen Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, tüm tarafların karlı çıkacağı bir formül bulmak için ellerinden geleni yapacaklarını sözlerine ekledi.

Ankara’da yaşanan ulaşım krizinin ne kadar daha devam edeceği henüz bilinmiyor. 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal