Kayseri'de okullar tatil mi? 28 Mart 2022 yarın Kayseri'de okullar tatil mi? Kayseri Valiliği son dakika açıklamaları

Kar yağışı ve soğuk havayla birlikte Kayseri halkının birinci gündem maddesi yeniden Kayseri Valiliği’nin yapacağı son dakika açıklamaları oldu. Peki Kayseri'de okullar tatil mi? 28 Mart 2022 yarın Kayseri'de okullar tatil mi? İşte tüm soruların cevapları...

10.03.2022-19:37 - (Son Güncelleme: 27.03.2022-17:01) Kayseri'de okullar tatil mi? 28 Mart 2022 yarın Kayseri'de okullar tatil mi? Kayseri Valiliği son dakika açıklamaları

Türkiye’de bahar ayı olan Mart ayına giriş yapılmasına rağmen kar yağışları ve soğuk havalar etkisini yeniden arttırdı. Ülkenin dört bir yanından kar tatili açıklamaları art arda gelmeye başlarken Kayseri’de yaşayan vatandaşlar Kayseri’de 28 Mart 2022 günü yani yarın okulların tatil edilip edilmeyeceği konusunda Kayseri Valiliği’nden son dakika açıklamaları bekliyor. Kayseri Valiliği ise vatandaşın beklediği o son dakika açıklamasını yaptı.

Kayseri'de okullar tatil mi?

Kayseri Valiliği’nin yaptığı açıklamaya göre 28 Mart Perşembe günü il genelindeki tüm eğitim kurumlarının eğitim faaliyetlerine ara verildi. Tatil süresi boyunca kamu kurumlarında görev alan engelli ve hamile personel de idari izinli sayılacak.

22 Mart 2022 Pazartesi gününde Kayseri’deki okulların tatil edilip edilmeyeceği konusunda Kayseri Valiliği’nden henüz resmi bir açıklama yapılmadı. Konu hakkında bir gelişme olduğu takdirde detaylar haberimizde olacak.

Kayseri'de okullar tatil mi

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal