Diyarbakır'da okullar tatil mi? 28 Mart 2022 yarın Diyarbakır'da okullar tatil mi? Diyarbakır Valiliği son dakika açıklamaları

Tüm yurtta yer yer etkisini gösteren kar yağışı sonrası okullarda kar tatili uygulanacak mı sorusu akıllara geldi. Kar yağışısın etkili olduğu illerden Diyarbakır’da da öğrenciler ve veliler okulların tatil olup olmayacağı hakkında bir açıklama beklemeye başladı. Gözler 28 Mart’ta okulların tatil olup olmayacağıyla ilgili Diyarbakır Valiliği’nden gelecek açıklamaya çevrildi.

10.03.2022-21:33 - (Son Güncelleme: 27.03.2022-17:13) Diyarbakır'da okullar tatil mi? 28 Mart 2022 yarın Diyarbakır'da okullar tatil mi? Diyarbakır Valiliği son dakika açıklamaları

Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nden yaptığı uyarıların ardından tüm yurt Mart ayında kar yağışının etkisi altında kaldı. Hissedilen sıcaklıkların yerini Sibirya’dan gelen soğuk hava dalgasına bırakmasıyla yurdun hemen her bölgesinde kar yağışı etkisini gösterdi. Beyaz örtüyle kaplanan birçok ilde okullar geçici süreliğine tatil edildi. Soğuk havaların sert hissedildiği Güneydoğu Anadolu Bölgesi’nde yoğun kar yağışının yaşandığı illerden olan Diyarbakır’da vatandaşlar, 28 Mart’ta okulların tatil olup olmayacağını merak etmeye başladı. Velileri ve öğrencileri yakından ilgilendiren tatil kararı ile ilgili Diyarbakır Valiliği’nden bir açıklama gelip gelmediği sorusu da gündeme geldi.

Diyarbakır kar tatili

Vatandaşlar uyarıldı!

Hayatın her alanını olumsuz etkileyen kar yağışı nedeniyle birçok ilde okullar tatil edildi. Okulların tatil edildiği illerde Valilik, tatil kararını yaptığı açıklama ile duyurdu. Bu nedenle Diyarbakır’da vatandaşlar dikkatini Valilikten gelecek açıklamaya çevirdi. Meteoroloji Müdürlüğü’nden de kar yağışının etkili olduğu bölgelerdeki vatandaşlara uyarılar yapıldı. Ulaşımda yaşanabilecek sıkıntılar, kazalar, su kesintisi ve her türlü olumsuzluğa karşı dikkatli olmaları konusunda vatandaşlara çağrıda bulundu. Tüm yurtta yer yer beyaz esaret yaşanırken, Diyarbakır'da kar nedeniyle okullar tatil edilecek mi? 

28 Mart'ta Diyarbakır'da eğitime ara verilecek mi?

Diyarbakır Valiliği, kentteki okullarda kar nedeniyle eğitime ara verilip verilmeyeceğiyle alakalı henüz bir açıklama yapmadı.

Diyarbakır kar tatili 2

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal