Tokat'ta okullar tatil mi? 25 Mart 2022 yarın Tokat'ta okullar tatil mi? Tokat Valiliği son dakika açıklamaları

Ülke genelinde etkisini gösteren kar yağışıyla birlikte birçok ilde kar tatili ilan edildi. Gündem olan bu konu üzerine diğer illerde kendi şehirlerinde kar tatili olup olmadığını araştırmaya başladı. Bu illerden birisi olan Tokat'ta 18 Mart Cuma günü tatil olup olmadığını merak ediyor. Peki, Tokat'ta okullar tatil mi? 25 Mart Cuma Tokat'ta okullar tatil mi? Valilikten gelecek olan haber bekleniyor.

10.03.2022-21:07 - (Son Güncelleme: 24.03.2022-18:03) Tokat'ta okullar tatil mi? 25 Mart 2022 yarın Tokat'ta okullar tatil mi? Tokat Valiliği son dakika açıklamaları

Ülke genelinde etkili olan kar yağışından sonra valiliklerden peş peşe gelen kar tatili duyurularından sonra diğer illerde de kar tatili olup olmayacağı vatandaşlarca araştırılıyor. 18 Mart Cuma günü birçok ilde tatil edilmesinin ardından bazı illerde hala kar tatili olup olmayacağı hakkında bir bilgi paylaşılmadı. Bu şehirlerin arasında yer alan Tokat'ta yarın okulların tatil olup olmadığını merak ediyor.

Tokat Kar tatili

Tokat'ta yarın okullar tatil mi?

24 Mart Perşembe günü için birçok valilikten kar tatili olacağına dair duyuru gelse de Tokat Valiliği tarafından 24 Mart Perşembe günü için herhangi bir kar tatili duyurusu bulunmuyor.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal